Halloween Ends: Poslední díl hororové ságy uvedl trailer

Foto: Universal Pictures

Legendární hororová sága Halloween se chýlí ke svému konci. Na něj diváky láká napínavý první teaser trailer. V něm se jde přímo k věci, tedy ke konfrontaci Michaela Myera a Laurie Strode.

Trailer k filmu Halloween Ends nám prvními záběry poměrně jasně připomíná, jak celá hororová série vlastně začala. Pomalu se totiž přesouváme k domu oběti, v něm se ale tentokrát skrývá už připravená Laurie.

Příběh se odehrává čtyři roky po událostech z předchozího snímku Halloween Kills. Toto období prožívá Laurie poklidně se svou vnučkou Allyson. Avšak po podezřelé vraždě mladého chlapce se znovu rozpoutá další teror. Laurie se tak rozhodne konfrontovat a zničit toto zlo jednou pro vždy.

Halloween Ends produkovala známá společnost Blumhouse, jež kromě předchozích dílů Halloweenu vytvořila i mnoho dalších úspěšných hororů. Režisérem bude osvědčený David Gordon Green, jež také natočil předchozí díly. Dále však se stejnou společností spolupracuje na novém snímku The Exorcist.

Do role Laurie se samozřejmě navrací úspěšná herečka Jamie Lee Curtis. Ve filmu se objeví i Andi Matichak jako zmíněná vnučka Allyson. Další role ztvární Will Patton, Kyle Richards či Rohan Campbell. Potěšující je i to, že se na pozici skladatele navrací legendární John Carpenter.

Halloween Ends má premiéru 13. října 2022.

Foto: Universal Pictures