16 suprových novinek na víkend z Netflixu, HBO a Disney+

Foto: Stážista (Warner Bros.), Ve jménu nebes (FX Networks), Prolhané krásky: Prvotní hřích (HBO Max)

Na Netflix v týdnu dorazila očekávaná dokumentární minisérie Nejnenáviděnější chlap na internetu, premiéru měla i seriálová novinka od tvůrců Takové moderní rodinky – Opuštěný, ve které hraje Neil Patrick Harris. Vydatnou porci novinek rovněž hlásí konkurenční HBO Max, kam zavítal silný německý film o terorismu Baader Meinhof Komplex, všech šest sezón Panství Downton, nové Prolhané krásky (od kterých ještě pořádně nevíme, co čekat) nebo kriminální seriál Uklízečka. Nuda tentokrát není ani na Disney+, odkud se hlásí Ve jménu nebes s Andrewem Garfieldem nebo dokumentární minisérie o filmových efektech George Lucase Light & Magic.

Baader Meinhof Komplex

Foto: Constantin Film

Na počátku 70. let 20. století vyhlašují děti nacistické generace válku nové tváři fašismu: Americe a německé demokracii. Jejich cílem je vytvořit lidštější společnost, a to i za cenu teroristických činů… (HBO Max)

Car Masters: Z vrakoviště na výsluní – 4. řada

Pestrá parta v Gotham Garage renovuje vybraná auta a náklaďáky. Dělají z nich bouráky, které pak prodají za velké prachy. Pokračování oblíbené reality show, kterou byste si neměli nechat ujít. (Netflix)

Kipchoge: Poslední milník

Filmový portrét legendárního olympijského vítěze a světového rekordmana v běhu na dlouhé tratě Eliuda Kipchogeho, který se připravuje na překonání jednoho z posledních milníků ve sportovní historii: maraton pod dvě hodiny. (HBO Max)

Light & Magic – 1. řada

Když se George Lucas pustil do natáčení Hvězdných válek, netušil, že nakonec způsobí revoluci v odvětví. Tato šestidílná série mapuje vývoj Industrial Light & Magic, společnosti odpovědné za ikonické vizuální efekty. (Disney+)

Na povrchu – 1. řada

Úraz hlavy přivodil Sophii rozsáhlou ztrátu paměti. Jak se za pomoci manžela a přátel pokouší skládat dílky svého života znovu dohromady, začíná Sophie pochybovat o pravdivosti obrazu svého vzorového života. (Apple TV+)

Nejnenáviděnější chlap na internetu – minisérie

Odhodlaná matka chce odstranit z pornostránek fotky svojí dcery a pustí se do drsného online tažení proti bezohlednému zakladateli webu, který intimní fotky zneužívá. Další z drsných dokumentů streamovacího giganta. (Netflix)

Opuštěný – 1. řada

Dlouhé roky byli spolu, ale pak se jeho přítel znenadání odstěhoval. A tak musí newyorský realitní makléř po čtyřicítce začít od nuly a znovu se vrátit k randění. Neil Patrick Harris v novém seriálu od tvůrců Takové moderní rodinky. (29. července)

Panství Downton – 6 řad

Foto: Carnival Films

Kostýmní drama od scenáristy Juliana Fellowese se odehrává v Anglii v letech před první světovou válkou. Rodina Crawleyových obývá své sídlo již po mnoho generací. Žije tu ale i její služebnictvo, které má také své plány a sny… (HBO Max)

Pouliční strava: USA – 1. řada

Vydejte se do amerických ulic na ty nejoblíbenější pochoutky a poznejte blíž pestrou paletu lidí, co je připravují. Na Netflixu již dříve vyšla Pouliční strava: Asie a Latinská Amerika. Od stejného tvůrčího týmu. (Netflix)

Prolhané krásky: Prvotní hřích – 1. řada

Před dvaceti lety otřásla městečkem Millwood série tragických událostí. Nyní, v současnosti, je skupina dospívajících dívek trýzněna neznámým útočníkem a nucena pykat za tajný hřích, který spáchali jejich rodiče… (HBO Max)

Skoro hustý – 1. řada

Německo roku 1990. Tři spolužáci s velkými sny jsou šokováni, když do jejich životů vstoupí hip-hop z nedaleké americké vojenské základny – a všechno se tím změní. Další retro seriál z německé produkce. (HBO Max)

Správný čas žít

Devatenáctiletý hypochondr (Asa Butterfield), který se bojí vlastního stínu, je nucen čelit svým obavám, když ho smrtelně nemocná britská dívka (Maisie Williams) požádá, aby jí pomohl splnit její výstřední seznam úkolů. (HBO Max)

Stážista

Jules, která podniká v módní branži, má pořád práce až nad hlavu. Pomůže jí ale sedmdesátiletý vdovec Ben, který se překvapivě přihlásí na pozici stážisty. Pohodová komedie, ve které hrají Robert De Niro a Anne Hathaway. (Netflix)

Uklízečka – 1. řada

Foto: Fox Network

Kambodžská lékařka přijíždí do USA kvůli léčbě, která má zachránit jejího syna. Když systém selže a ona je nucena se skrývat, stane se uklízečkou profesionálních zločinců a využije své inteligence, aby se prosadila v podsvětí. (HBO Max)

Úl

Jako mnoho jiných žen v Kosovu čeká Fahrije, zda se dozví cokoliv o osudu svého nezvěstného manžela. Vdova by neměla pracovat, ale v tíživé situaci se musí mínění komunity postavit. Založí s ostatními vdovami úspěšnou výrobu ajvaru… (HBO Max)

Ve jménu nebes – 1. řada

V typicky poklidném údolí Salt Lake Valley v Utahu vyšetřují v roce 1984 detektivové Jeb Pyre a Bill Taba brutální, zlověstnou vraždu ženy a jejich dětí z komunity Církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů. (Disney+)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne