10 novinek, které mají premiéru na Netflixu tento týden

Foto: Nejhorší sérioví vrazi v Indii: Řezník z Dillí, The Gray Man, Alchymie duše (vše Netflix)

Na Netflix konečně přichází nejočekávanější film tohoto roku, The Grey Man od režisérů Avengers: Endgame, ve kterém se představí Ryan Gosling a Chris Evans v hlavních rolích. Kromě nejdražšího titulu této streamovací služby dorazí také čtvrtá řada oblíbeného Virgin River, pro mladší publikum je připravena pátá sezóna animovaného Jurského parku. Naprázdno nevyjdou ani fanoušci anime, těm Netflix nadělí Strýčka z jiného světa, jihokorejskou novinkou týdne je fantasy seriál Alchymie duše.

Live is Life

Parta pěti kámošů na prahu mezi dětstvím a dospělostí se pustí do posledního společného dobrodružství a vydá se na výpravu za kouzelnou kytkou, která plní přání. Španělská komedie je adaptací stejnojmenné knihy. (18. července)

Pohádky jsou pro děcka

Rozmazlený hráč online her by si moc rád zahrál na turnaji. Kvůli matčině nemoci a výstřední tetě ale musí přehodnotit priority. Polská rodinná komedie. (18. července)

Nejhorší sérioví vrazi v Indii: Řezník z Dillí – 1. řada

Před vězením v Dillí se najde pár znetvořených těl a provokativních vzkazů od evidentně zkušeného vraha, který bojuje proti systému, a policie má hned plné ruce práce. Temný dokumentární seriál. (20. července)

Strýček z jiného světa – 1. díl

Takafumiho strýc se po sedmnácti letech zničehonic probere z kómatu, mluví nesrozumitelným jazykem a má nějaké magické schopnosti. Anime, které natočil Šigeki Kawai. (20. července)

Virgin River – 4. řada

Zdravotní sestra se z Los Angeles přestěhuje do odlehlého města v severní Kalifornii, aby začala znova. Nestačí se ale divit, co a hlavně koho tam najde. Pokračování oblíbeného romantického seriálu. (20. července)

Vymítač Boner – nové díly

Upozornění všem démonům: na scénu se vrací Bogdan Boner, alkáč a nájemný exorcista samouk v jedné osobě! A tentokrát předvede ještě šílenější a nechutnější akce. Animovaný seriál pro dospělé. (20. července)

Jurský park: Křídový kemp – 5. řada

Šest teenagerů si mělo užívat dobrodružství na táboře na Isla Nublar. Místo toho ale musí společně bojovat o holý život, když ze zajetí na ostrově uprchnou dinosauři. Rodinný animák z populárního ostrova dinosaurů. (21. července)

The Gray Man

Záhadný agent CIA odhalí tajemství, která by mohla agenturu úplně zničit. Bývalý kolega, co nejspíš zešílel, pak vypíše odměnu na jeho hlavu a nahání ho po celém světě. Akční thriller od bratrů Russoových, ve kterém září Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas a Regé-Jean Page. (22. července)

Vyfouknutí – 3. řada

Deset špičkových umělců to pořádně rozpálí při soutěži ve foukání skla. Jeden z nich si odnese 60 000 dolarů a titul šampiona. Moderuje propagátor populární vědy a youtuber Nick Uhas. (22. července)

Alchymie duše – 1. díl

Mocná čarodějka v těle slepé ženy narazí na muže z vlivné rodiny, který chce, aby mu pomohla změnit jeho osud. Jihokorejský fantasy seriál má dohromady dvacet epizod. (23. července)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne