18 posledních novinek na Netflixu s českým dabingem

Foto: Modlit se, poslouchat, neodmlouvat, Životní trefa, Jennifer Lopez: Poločas (vše Netflix)

Netflix v červnu vydal řadu kvalitních či méně povedených titulů obsahujících český dabing. Ten se nakonec objevil u dechberoucí dokumentární série Modlit se, poslouchat, neodmlouvat z prostředí náboženské sekty, originální reality show Snowflake Mountain, ve které se parta rozmazlených teenagerů pokusí přežít v divočině, české znění dostaly také očekávané snímky Spiderhead (sci-fi thriller od režiséra nového Top Guna) a Životní trefa s Adamem Sandlerem, která se zařadila mezi nejlepší filmy Netflixu v tomto roce. Česky mluví také nová řada Umbrella Academy, béčkový akční film Interceptor a mnoho dalších.

Dead End: Paranormální park – 1. řada

Dva mladí a mluvící pes spojí síly a ve strašidelném zábavním parku se pustí do boje s démony. A možná při tom taky zachrání svět před děsivou apokalypsou.

Idiot od pánaboha – 1. řada

Bezelstný Clark nevypadá jako někdo, na koho by Bůh vsadil v boji se zlem. Šířit slovo a spasit svět mu ale pomůže jeho tajná láska z práce a dobří parťáci.

Interceptor

Na raketové základně uprostřed ničeho zůstala naživu už jenom jedna důstojnice. A musí svést životní bitvu s teroristy, co míří 16 ukradenými jadernými střelami na USA.

Iron Chef: Kdo bude železnou legendou – 1. řada

Iron Chef je zpátky! V téhle kuchařské soutěži pro náročné se hvězdní šéfkuchaři utkají o účast ve velkolepém finále, ze kterého vzejde nová železná legenda.

Jaká je budoucnost – 1. řada

Novátorský dokumentární seriál, který s pomocí odborníků zkoumá nové a nastupující technologické trendy a zkouší předvídat možnosti revolučních změn.

Jennifer Lopez: Poločas

Slavná Jennifer Lopez v komorním dokumentu vzpomíná na svoji pestrou kariéru i život v záři reflektorů, který s sebou přináší obrovský tlak.

Mámou bez přípravy – 1. řada

Specialistka na léčbu neplodnosti se v opilosti oplodní spermatem bývalého přítele. Pak ale musí vysvětlit, jak otěhotněla, a dát se zase dohromady se svým milovaným. Dánský komediální seriál.

Modlit se, poslouchat, neodmlouvat – minisérie

Dokumentární seriál o vzestupu Warrena Jeffse v církvi známé pod zkratkou FLDS a jeho neuvěřitelných zločinech. Investigativní dokumentární seriál o skutečných zločinech v režii producentky Rachel Dretzin, která získala cenu Emmy.

Mr. Good: Záhada jménem Eirik Jensen – minisérie

Foto: Netflix

Strhující dokumentární seriál o nejvýše postaveném policistovi v Norsku, který čelí podezření z pašování drog. Je to muž na svém místě, nebo spíš prachsprostý zločinec? Čtyřdílná minisérie z Norska.

Neznáš mě – 1. řada

Všechny důkazy nasvědčují tomu, že to udělal on. Při soudním přelíčení pak tenhle mladík obžalovaný z vraždy podrobně popíše svůj milostný vztah se záhadnou ženou.

První krev – 1. řada

Juliette je upírka, Calliope lovkyně upírů. A obě vyhlíží svoji první oběť. Všechno se ale zvrtne, když se do sebe zamilují.

Přehlídka srdcí

Kariéristka, která má strach ze psů, musí do Krakova, aby zabojovala o svoje místo. Šarmantní vdovec, na kterého tam narazí, má ale kromě syna taky čtyřnohého společníka.

Síť klamu – 1. řada

Spiknutí, podvody, násilí i vraždy. Začne to sice na webu, ale rychle se z toho může stát nepříjemná realita. Internet prostě nezná hranic a následky bývají nedozírné.

Snowflake Mountain: Citlivky v divočině – 1. řada

Jsou to úplně beznadějné případy, nebo spíš potřebují tvrdou ruku? Reality show, ve které musí rozmazlení mladí lidi obstát v přírodě bez pomoci starostlivých rodičů.

Spiderhead

Vězeň zavřený v supermoderní věznici začíná pátrat po tom, k čemu má vlastně sloužit droga na ovládání emocí, kterou testuje pro geniálního farmaceuta.

Summer dělá vlny – 1. řada

Nejdřív ji vyhodí ze střední a pak musí z New Yorku odjet až do Austrálie. Tam se ale dostane do party kamarádů mladého surfaře, ve které začne dělat pořádné vlny.

Umbrella Academy – 3. řada

Odcizení sourozenci s výjimečnými schopnostmi se znova setkají po smrti svého otce a odhalí šokující rodinná tajemství a nebezpečí pro celé lidstvo.

Životní trefa

Basketbalový skaut je na dně. Pak ale ve Španělsku narazí na výjimečného hráče a rozhodne se všem ukázat, že na NBA má nejen jeho objev, ale pořád ještě i on sám. Pohodový film, ve kterém hraje Adam Sandler.