14 filmů a seriálů, které v týdnu zakotví na Netflixu

Foto: Dark Waters (Focus Features), Stranger Things 4 (Netflix), Conor McGregor: Známá firma (Universal Pictures)

V pátek všeho nechte, na Netflix se totiž dostanou závěrečné dvě epizody výborné čtvrté řady seriálu Stranger Things čítající dohromady neskutečné čtyři hodiny. Kromě tohoto velkého finále (předposlední řady), Netflix uvede hned několik dalších novinek, žádné originální trháky ale nečekejme. Premiéru budou mít snímky Laser na mimozemšťany a Beauty, mezi licencované tituly se zařadí dvojka geniální Bláznivé střely, povedený dokument Conor McGregor: Známá firma, životopisné a vysoko hodnocené Dark Waters nebo český snímek z hokejového prostředí Smečka.

Laser na mimozemšťany

Rozlučku se svobodou ukončí invaze mimozemšťanů a dva staří kamarádi musí zasáhnout. Kdysi spolu totiž vyhrávali ostré bitvy v laserové aréně, a to se přece nezapomíná! (28. června)

Adak: Ostrov pokladů – 1. řada

Najde tenhle tým odborníků legendární poklad pirátů? Dokumentární seriál o hledání zlata v drsné aljašské divočině. (29. června)

My jsme Upshawovi – 2. řada

Černošská rodina řeší každodenní problémy, buduje si šťastný domov a touží po lepším životě. Komediální seriál z dělnického prostředí americké Indiany. (29. června)

Bastard!! – Heavy Metal, Dark Fantasy – 1. řada

Temné síly chtějí oživit bohyni zkázy Anthrasaxu, a království Meta-llicana proto musí přivolat na pomoc nevypočitatelného temného čaroděje. (29. června)

Beauty

Mladá zpěvačka má před sebou slibnou kariéru. Musí ale řešit trable s rodinou, která se jí plete do života, tlaky ze strany hudebního průmyslu i vztah s přítelkyní. (30. června)

Sharkdog – 2. řada

Sharkdog je napůl žralok, napůl pes, ale hlavně dobrák od kosti, co rád baští rybí prsty a vyráží za ztřeštěnými dobrodružstvími se svým člověčím kamarádem Maxem. (30. června)

Bláznivá střela 2 a ½: Vůně strachu

Foto: Paramount Pictures

Svérázný policajt Frank Drebin se snaží dobrat pravdy v případu zkorumpovaných korporací, které kují pikle proti významnému ekologovi. Nebude to ale žádná hračka. (1. července)

Conor McGregor: Známá firma

Od obracení každého pěťáku až k okázalým jízdám a luxusním kožichům. Irský šampion v MMA se nebojí ukázat svoje úspěchy i pády bez příkras. (1. července)

Chuckyho kult

V psychiatrické léčebně dojde k několika vraždám a jedna z pacientek, Nica Pierceová, začne pochybovat, jestli je Chucky skutečný. (1. července)

Dark Waters

Jeho advokátní kancelář zastupuje chemické společnosti. On se ale rozhodne odhalit, jak nakládají s toxickým odpadem, i když tím ohrozí svoji kariéru. Podle skutečnosti. (1. července)

Lovecká sezóna 2 a 3

Jelen Eliot s lesní družinou musí zachránit kámoše jezevčíka před rozmazlenými domácími mazlíčky, kteří ho chtějí odtáhnout k jeho páníčkům. (1. července)

Ticho před bouří

Kapitán rybářské lodi má hluboko do kapsy a navíc řeší morální dilema. Ozvala se mu totiž bývalka s prosbou, aby zabil jejího manžela, který ji tyranizuje. (1. července)

Stranger Things – 4. řada (2. část)

Těsně před jarními prázdninami se do Hawkinsu vrací temnota. Čeká nás nová porce hrůz, děsivých vzpomínek a taky úplně nové nebezpečí, ze kterého tuhne krev v žilách. Čtyřhodinové finále ve dvou epizodách. (1. července)

Smečka

Šestnáctiletý hokejový brankář, který má cukrovku, začne hrát za nový tým. Spoluhráči z něho ale nejsou zrovna nadšení a získat si jejich respekt bude stát hodně sil. (2. července)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne