Prey: Prequel kultovního Predátora v traileru

Foto: 20th Century Studios

Predátor patří k nejkultovnějším a nejčastěji restartovaným sériím. Naposledy jsme tohoto mimozemského lovce měli možnost na plátně vidět v roce 2018 ve snímku Predátor: Evoluce. Známou značku zřejmě studio nechce nechat spát, protože se blíží prequel. Upoutávku na něj můžete zhlédnout níže… 

Snímek se bude odehrávat nějakých 300 let před prvním Predátorem ve Velkých pláních – prérijních zemích národa Komančů. Toto zasazení do původními národy obývané Severní Ameriky působí v kombinaci s tématikou Predátora dosti zajímavě.

Tvůrci se prý snažili všechny reálie zachytit co možná nejpřesněji. Bude se jednat o úplně první film ze série, kde je hlavní hrdinkou žena. Protagonistka jménem Naru zde bude bojovat s vůbec prvním Predátorem, co přistál na Zemi, aby ochránila svůj kmen.

O režii se postaral Dan Trachtenberg (Ulice Cloverfield 10). Scénář k filmu napsal Patrick Aison (Jack Ryan). V hlavních a vedlejších rolích se představí Amber Midthunder, Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush, a Julian Black Antelope.

Prey bude uvedeno na Hulu a (u nás) Disney+ 5. srpna.

Foto: 20th Century Studios