19 novinek, které v týdnu přidá Netflix

Foto: Emma. (Universal Pictures), Love, Death & Robots (Netflix), Kyberpeklo: Jak odhalit zneužívání na internetu (Netflix)

Netflix má před sebou velmi nabitý týden. Dorazí třetí svazek skvělé antologie Love, Death & Robots, poslední řada mexické kriminálky Kdo zabil Saru?, nových dílů se dočkají i fanoušci španělské reality-show Insiders. Netflix také láká na bonusový film nových Jackass, horor Neviditelný s Elisabeth Moss nebo zajímavé celovečerní dokumenty Kyberpeklo: Jak odhalit zneužívání na internetu a Fotograf a Pošťák: Vražda José Luise Cabezase.

Emma.

Sebevědomá mladá žena z lepší rodiny se ostatním ráda plete do života. Postupně jí ale dojde, že není tak chytrá, jak myslela, a že její úmysly nejsou zrovna nejčistší. (16. května)

Neviditelný

Vztah s bohatým psychopatem přežila jenom díky tomu, že na poslední chvíli utekla. Jenže pak ji začne pronásledovat a mučit neviditelná bytost. (16. května)

Vampire in the Garden – 1. řada

V rozděleném světě budoucnosti chtějí dvě dívky dělat zakázané věci: lidská chce hrát na housle a upírka chce poznat širší svět. (16. května)

Zápisník z budoucnosti – 1. řada

V téhle reality show se setkají úplně cizí lidé a dostanou deník svého budoucího milostného příběhu. Přeskočí mezi nimi jiskra a naplní se jejich společný osud? (17. května)

Kdo zabil Saru? – poslední řada

Álex chce za každou cenu prokázat, že na něho hodili sestřinu vraždu, a neváhá se mstít. Rozhodne se vytáhnout na světlo mnohem víc než jen skutečného pachatele. (18. května)

Kyberpeklo: Jak odhalit zneužívání na internetu

V síti chatovacích místností jde anonymita ruku v ruce se zneužíváním a sexuálních zločinů rychle přibývá. Pátrání po pachatelích ale vyžaduje velkou odvahu a vytrvalost. (18. května)

Láska ve spektru: USA – 1. řada

Randění a vztahy, to je samá změna. Jak se ale s nejistotou vyrovnávají lidi s autismem, kteří touží po lásce? Romantický dokumentární seriál. (18. května)

Toscana

Foto: Netflix

Šéfkuchař se z Dánska vypraví do Toskánska prodat podnik po svém otci. Narazí tam ale na ženu, kvůli které přehodnotí svůj přístup k životu i k lásce. (18. května)

Adam Conover: Velké Véčko – minisérie

Myslete si o ní, co chcete. Nemůžete ale popřít, že vláda má na naše životy velký vliv. Adam Conover odhaluje její klady i zápory a taky to, jak ji můžeme změnit. (19. května)

Dokonalá souhra

Ctižádostivá obchodnice s vínem má políčeno na velkého klienta a upíše se kvůli tomu k práci na ovčí farmě v Austrálii. Tam jí ale padne do oka drsný, záhadný rančer. (19. května)

Insiders – 2. řada

Foto: Netflix

Je jich dvanáct a myslí si, že se dostali do posledního kola konkurzu na reality show. Ve skutečnosti je ale už tajně natáčejí a hra o sto tisíc eur dávno běží. (19. května)

Mimi šéf: Zpátky v kolébce – 1. řada

Dospělý Ted Templeton má jít sedět za zločin, který nespáchal. Promění se proto zase v Mimi šéfa a úspěšně předstírá, že je jedním z dětí bráchy Tima. (19. května)

Fotograf a Pošťák: Vražda José Luise Cabezase

Dokumentární o vraždě fotoreportéra José Luise Cabezase, která otřásla Argentinou a vedla k odhalení finančních machinací a politického spiknutí. (19. května)

David Letterman: Mého dalšího hosta nemusím představovat – 4. řada

Televizní legenda David Letterman si do svojí talk show zve fascinující světoznámé osobnosti a v rozhovorech jde, poháněný zvědavostí, opravdu do hloubky. (20. května)

Entrevías – 1. řada

Foto: Netflix

Mladá holka to pořádně schytá od brutálních dealerů drog. Její děda, válečný veterán, se nakonec rozhodne vzít věci do vlastních rukou a zjednat ve čtvrti pořádek. (20. května)

Jackass 4.5

Foto: Paramount Pictures

Naprosto nepřijatelné, nikdy nezveřejněné záběry ukazují, jak vznikaly poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. (20. května)

Love, Death & Robots – 3. svazek

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. Sledovat zásadně v soukromí! (20. května)

S*át na lásku

V milostném životě to těmhle kamarádům moc neklape. Chtějí si proto pomoct mezi sebou, ale sem tam to nedopadne úplně nejlíp. Romantická komedie. (20. května)

Ostrovní blues – nový díl

Láska je úžasná, ale umí taky pěkně bolet. A život přináší různé slasti i strasti. Lidi, kteří žijí a pracují na rušném ostrově Čedžu, o tom vědí svoje. (21. května)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne