15 známých filmů nově na Netflixu

Foto: Hra (Universal Pictures), Sluha národa 2 (Kvartal 95 Studio), Neviditelný (Universal Pictures)

Stejně jako na začátku května, tak i v jeho polovině se na Netflix dostalo několik zajímavých filmových titulů. Jedinou českou novinku Kurz manželské touhy (od režiséra Teroristky) doprovodila populární ukrajinská komedie Sluha národa 2 navazující na stejnojmenný seriál, úspěšný horor Neviditelný s hvězdou Příběhu služebnice, kultovní Hra s Michaelem Douglasem nebo fantasy 47 róninů s Keanu Reevesem, která se na Netflix vrátila po pouhých dvou měsících.

47 róninů

Dobrodružný akčňák o 47 samurajích, kteří se rozhodnou pomstít královskému hodnostáři za smrt svého pána. Keanu Reeves v titulní roli.

Emma.

Sebevědomá mladá žena z lepší rodiny se ostatním ráda plete do života. Postupně jí ale dojde, že není tak chytrá, jak myslela, a že její úmysly nejsou zrovna nejčistší.

Everest

V roce 1996 soupeří dvě horolezecké skupiny o to, kdo pokoří vrchol Mount Everestu. Když ale na horu udeří sněhová bouře, čeká je tvrdý boj o přežití.

Hra

Foto: Universal Pictures

Samotářský bankéř dostane od bratra podivný dárek – poukázku na záhadnou hru, která roztočí spirálu stihomamu i skutečných nebezpečí a od základů mu změní život.

Kurz manželské touhy

Pět manželských párů vyrazí do luxusního resortu, kde chtějí svým vztahům dodat novou jiskru. Jejich milostnou vášeň ale nejspíš brzy zchladí policejní vyšetřovatelé.

Narušení

Foto: Columbia Pictures

Susannu Kaysen pošlou s údajnou poruchou do léčebny, kde vstoupí do pokrouceného světa lidí trpících skutečnými duševními chorobami.

Neviditelný

Vztah s bohatým psychopatem přežila jenom díky tomu, že na poslední chvíli utekla. Jenže pak ji začne pronásledovat a mučit neviditelná bytost.

Pan božský

Foto: Universal Pictures

Mladá holka chce nakopnout sebevědomí svojí svobodné matky, a tak si pro ni vymyslí tajného ctitele, kterého má nevědomky sehrát kamarádčin šarmantní strýc.

Pár správných chlapů

Foto: Columbia Pictures

Přezíravý vojenský právník s kolegyní odhalí při vyšetřování vraždy šikanu a brutální rituál, ve kterých mají prsty vysoce postavení představitelé armády.

Poldův švagr

Než si Ben bude moct vzít Jamesovu sestru, musí tihle dva poldové z Atlanty vyrazit do Miami, aby místním strážcům zákona pomohli sejmout brutálního drogového dealera.

Policajtka

Protřelá policajtka z Chicaga se stane terčem brutálního útoku. Pomůže jí utrápený samotář, který má sám problémů až nad hlavu.

Skleněný dům

Foto: Columbia Pictures

Po předčasné smrti rodičů se truchlící sourozenci přestěhují do skleněného domu v Malibu k novým opatrovníkům s pochybnými motivy.

Sluha národa 2

Foto: Ukrainian Film Distribution

Prezident se s pomocí expremiéra pokusí stabilizovat ekonomiku a zastavit hrabivé oligarchy, kteří v pozadí tahají za nitky.

Turbo

Šnek posedlý rychlostí má sen, že se stane nejlepším závodníkem na světě. Jeho šance přijde, když po nehodě získá schopnost vyvinout úžasnou rychlost.

Zola

Divoký příběh o pasákovi, nešikovném příteli a nejlepších striptýzových klubech v Tampě, který v roce 2015 sdílela A’Ziah „Zola“ King na Twitteru.