10 povedených novinek mimo Netflix a HBO Max

Foto: Teherán (Apple TV+), Candy (Hulu), Star Trek: Strange New Worlds (Paramount+)

Nejdostupnější služby u nás, tedy Netflix a HBO Max zásobují diváky novinkami téměř nepřetržitě. Kvalitní tituly ale vznikají i mimo zmíněně streamovací giganty. Jen služba Paramount+, která se do Evropy teprve chystá, v posledních dvou týdnech uvedla nový Star Trek seriál, druhou řadu kritiky chváleného Teheránu, kmotrovské The Offer nebo nově přidala do nabídky filmový hit Ztracené město. Zajímavou novinku ale nabízí i české Voyo – minisérii Iveta, na Applu zase najdeme hvězdnou Nestvůru z Essexu.

Candy

Candy Montgomeryová, žena v domácnosti z předměstí, je obviněna z vraždy své přítelkyně Betty Goreové poté, co měla milostný poměr s jejím manželem. Jessica Biel v minisérii podle skutečné události. (Hulu)

Iveta

Iveta chce být slavnou zpěvačkou. Cesta vede z dětského sboru přes pěvecké soutěže, nahrávání prvního hitu a desky až k celostátní slávě. Iveta musí přesvědčit rodiče, porotce, producenty i diváky. (Voyo)

Nestvůra z Essexu

Londýnská vdova Cora se přestěhuje do Essexu, aby mohla prošetřit zprávy o mytickém hadovi. S místním vikářem ji nečekaně sblíží věda a skepticismus, ale když vesnici postihne tragédie, místní ji obviní, že k nim nestvůru přilákala ona. (Apple TV+)

Seveřan

Amleth kdysi býval synem mocného vikinského krále a jeho ženy Gudrún, než ho zrada a zákeřná vražda připravila nejen o otce, ale i o střechu nad hlavou. O pár let později se světem protlouká jako bezejmenný válečník a má jediný cíl. (Amazon)

Star Trek: Strange New Worlds

Nový seriál sleduje kapitána Christophera Pikea a posádku hvězdné lodi USS Enterprise ve 23. století při objevování nových světů v celé galaxii. Prequel, který se odehrává deset let před původním Star Trekem ze 60. let. (Paramount+)

Teherán – 2. řada

Támar je agentkou Mosadu. Pod falešnou identitou infiltruje Teherán, aby pomohla zničit íránský jaderný reaktor. Když ale její mise selže a ona uvízne v novém prostředí, musí naplánovat operaci, která ohrozí všechny, na kom jí záleží. (Apple TV+)

The Offer

Dosud nezveřejněné zážitky oscarového producenta Ala Ruddyho z natáčení kultovního filmu Kmotr z roku 1972, který Francis Ford Coppola režíroval a adaptoval společně s Mariem Puzem. (Paramount+)

Trosečnice – 2. řada

Dívky na opuštěném ostrově bojují o přežití i poté, co vyjde najevo, že jejich strádání je výsledkem promyšleného sociálního experimentu. Ve druhé sérii drama sílí a objevují se nové objekty k testování. (Prime Video)

Zlouni

Málokteří hrdinové mají tak špatnou pověst jako Vlk, Had, Tarantule, Piraňa a Žralok. Tihle psanci se tak dlouho hledali, až se našli a dali dohromady tým, pro který je spáchání dokonalého zločinu stejná brnkačka jako vyrazit si v neděli odpoledne na zmrzlinu. (Amazon)

Ztracené město

Alan z obálek spisovatelky Loretty je sice sexy, ale k ničemu, a to ho dost trápí. Rád by udělal něco hrdinského. Dostane příležitost, když lehce šílený miliardář spisovatelku unese přímo před jeho očima. (Paramount+)

Pokračuj na minulý přehled nejlepších novinek mimo Netflix a HBO Max