14 originálů Netflix, které dorazí tento týden

Foto: Zase nepoužitelní, Zadržet dech: Pod ledem, Jaderná havárie v Three Mile Island (vše Netflix)

V týdnu dorazí na Netflix hned několik zajímavých originálů. Těšit se můžeme na švédskou minisérii Clark: Hvězdný zločinec, ve které hraje Bill Skarsgård z hororu TO, dokument o jaderné havárii v americké Pensylvánii, poslední řadu italského seriálu Tři metry nad nebem nebo nové epizody z americké reality-show The Circle. Chybět nebude ani animák Marmaduk a jihokorejská Melodie kouzel.

Zadržet dech: Pod ledem

Dokument o Johanně Nordblad a jejím pokusu překonat světový rekord ve vzdálenosti uplavané pod ledem na jeden nádech. (3. května)

Čtyřicátníci

Šéfkuchař hledá po šokujícím zjištění novou chuť do života. Proto se s nejlepším kámošem, se kterým spoluvlastní restauraci, zúčastní kulinářské soutěže v Cancúnu. (4. května)

Jaderná havárie v Three Mile Island – minisérie

Nehoda v jaderné elektrárně Three Mile Island v americké Pensylvánii, sporná tvrzení i její dalekosáhlé dopady očima lidí, kteří byli u toho. (4. května)

The Circle – USA – nové díly

V tomhle sociálním experimentu a soutěžní show jde o postavení a strategii. Hráči na internetu flirtují, hledají přátele a snaží se podvodem vyhrát 100 000 dolarů. (4. května)

Tři metry nad nebem – 3. řada

Příběh letní lásky dvou mladých lidí s odlišnými osudy, kteří se do sebe zamilují na italských březích Jadranu. Inspirováno knihami Federica Moccii. (4. května)

Clark: Hvězdný zločinec – 1. řada

Stockholmský syndrom je pojem, který zná celý svět. Málokdo ale ví, že za ním stojí kontroverzní zločinec. Tohle je napůl pravdivý, napůl vylhaný příběh Clarka Olofssona. (5. května)

Melodie kouzel – 1. řada

Kouzelník z opuštěného zábavního parku umí zahnat všechny trable a vyčarovat novou naději. A to by se téhle holce, se kterou se život vůbec nemazlí, dost hodilo. (5. května)

Miminka z divočiny – 1. řada

Podívejte se na lvíčata, slůňata, tučnáčky nebo malé luskouny, jak zvládají slasti i strasti života v divočině a jaká přitom prožívají dobrodružství. (5. května)

Pentavirát – 1. řada

Tajné společenstvo, které po staletí ovlivňuje dění po celém světě, čelí vnitřnímu nepříteli. Jeden kanadský novinář by ale tenhle spolek i planetu Zemi mohl zachránit. (5. května)

Pokrevní sestry – minisérie

Nejlepší kamarádky Sarah a Kemi spojuje nebezpečné tajemství. Když ze zásnubního večírku zmizí bohatý nastávající ženich, nezbývá jim než se dát na útěk. (5. května)

Letní úlet

V létě před nástupem na vysokou potkává svědomitá Auden tajemného Eliho. A právě s ním začne noc co noc naplno prožívat bezstarostné mládí, které jí tolik chybělo. (6. května)

Marmaduk

Marmaduk je sice moc milý hafan, ale umí taky nadělat pořádnou paseku. A jak obstojí na výstavě mezi vyfintěnými psími frajery? (6. května)

Thár

Ospalým pouštním městem otřesou vražda a brutální plán muže, kterého tu nikdo pořádně nezná. Pro zkušeného policajta je to ale příležitost dokázat, co umí. (6. května)

Zase nepoužitelní

Nesourodá dvojice policajtů se musí po deseti letech dát dohromady a vyšetřit vraždu ve francouzském městě, kde to mezi lidmi vře a kde hrozí nebezpečné spiknutí. (6. května)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne