17 novinek pro Netflix v tomto týdnu

Foto: Španělská princezna (Starz), Ozark (Netflix), Tajemství Marilyn Monroe: Ztracené nahrávky (Netflix)

Seriálový hit Ozark směřuje ke svému konci, závěrečné epizody představí také pohodová komediální série Grace a Frankie. Netflix v týdnu uvede i očekávaný dokument Tajemství Marilyn Monroe nebo fantasy anime Bubble. Do nabídky míří také vypůjčené seriály jako Královská rodina a Bílá princezna, nepřehlédnout nesmíme ani úspěšný dokument o proslulé kosatce, která v zajetí zabila několik lidí – Černý zabiják.

365 dní: Ten den

Laura a Massimo se vrací na scénu v ještě lepší formě. Situaci ale milencům komplikují Massimova rodina a záhadný muž, který se uchází o Lauru. (27. dubna)

Silverton v obležení

Trojice bojovníků proti apartheidu se po neúspěšném pokusu o sabotáž zabarikáduje v bance, kde drží rukojmí. Natočeno podle skutečné události. (27. dubna)

Tajemství Marilyn Monroe: Ztracené nahrávky

Dokument o tajemné smrti filmové hvězdy Marilyn Monroe, ve kterém zazní dosud nezveřejněné rozhovory s jejími nejbližšími. (27. dubna)

Bubble

V opuštěném Tokiu plném bublin a gravitačních anomálií zažije nadaný mladík osudové setkání se záhadnou dívkou. (28. dubna)

Lea má 7 životů – 1. řada

Lea objeví mrtvolu mladého muže, a když se pak sedmkrát probudí v 90. letech v těle různých lidí, pokusí se přijít jeho záhadné smrti na kloub a zachránit ho. (28. dubna)

Grace a Frankie – závěrečné díly

Kamarádky nejsou, ale když jim manželé utečou jeden s druhým, slušňačka Grace a excentrická Frankie si v příběhu nominovaném na Emmy k sobě cestu najdou. (29. dubna)

Mládí versus vláda

Dokument o 21 mladých žalobcích, kteří se soudí s vládou Spojených států kvůli tomu, že svými kroky přispívá ke klimatické krizi. (29. dubna)

Ozark – 2. část 4. řady

Finanční poradce donutí rodinu odejít z Chicaga do oblasti Ozarks v Missouri, kde musí během pěti let vyprat 500 milionů dolarů, aby uchlácholil drogového bosse. (29. dubna)

Rumspringa – An Amish in Berlin

Mladý amiš má složit zkoušku dospělosti, a odjede proto do Berlína hledat svoje kořeny, vyzkoušet si jiný způsob života, zamilovat se a taky udělat závažné rozhodnutí. (29. dubna)

Královská rodina – nové řady

Extravagantní život záludné královny Heleny a její rodiny nemusí mít dlouhého trvání. Tradici a smyslu pro povinnost se totiž do cesty postaví zrada a velké vášně. (30. dubna)

Ava: Bez soucitu

Elitní nájemná vražedkyně má pochybnosti o smyslu svojí práce. Po zpackané akci navíc musí ochránit sebe i svoji rodinu, se kterou se moc nestýká. (1. května)

Bílá královna – 1. řada

V 15. století zažívá Británie bouřlivé období. Boj o nadvládu mezi rody Lancasterů a Yorků zatáhne zemi do vleklé občanské války. (1. května)

Bílá princezna – 1. řada

Nový král z dynastie Tudorovců si vezme za ženu Alžbětu z Yorku, aby v 15. století v Anglii konečně zavládl mír. Jejich manželství má ale k dokonalosti hodně daleko. (1. května)

Černý zabiják

Poutavý dokument o životě samce kostaky Tilikuma, který vystupoval v delfináriu a v zajetí připravil několik lidí o život. (1. května)

Resident Evil

Z výzkumného týmu v tajné laboratoři se stane agresivní banda nemrtvých a úřady rozhodnou, že jim tenhle trn z paty má vytrhnout elitní vojenské komando. (1. května)

Resident Evil: Apokalypsa

Neohrožená Alice se s nasazením života a parťačkou Jill po boku pouští do pátrání po temné síle, která číhá v Raccoon City. (1. května)

Španělská princezna – další řady

Kateřina Aroganská v novém domově prožívá velké změny a přitom se soustředí na to, aby naplnila svůj osud a stala se královnou Anglie. (1. května)

Pokračuj na novinky Netflixu z minulého týdne