11 novinek Netflixu pro tento týden

Foto: Abercrombie & Fitch: Vzestup a pád, Rozhovory s vrahem: Výpověď Johna Waynea Gacyho, Ruská panenka (vše Netflix)

Na Netflix se vrací Ruská panenka s novou porcí epizod, Rozhovory s vrahem tentokrát poskytnou výpověď Johna Waynea Gacyho a pokračování příběhu dostane také animovaný Pacific Rim: Země nikoho. Za pozornost stojí i nové ponorkové drama Yakamoz nebo dokument o značce Abercrombie & Fitch.

Abercrombie & Fitch: Vzestup a pád

Kdo koncem 90. let a začátkem nového století nenosil oblečení A&F, jako by nebyl. Dokument o nadvládě téhle firmy i pověsti elitářské značky, kterou si pečlivě budovala. (19. dubna)

Pacific Rim: Země nikoho – 2. řada

Kaijuové zpustoší Austrálii a dva sourozenci se v nalezeném Jaegrovi vydávají hledat rodiče. Cestu jim zkříží neznámí tvorové, pochybné existence i nečekaní spojenci. (19. dubna)

Bod zvratu

Foto: Netflix

Konflikty? Těm se tenhle flákač vyhýbá obloukem. Pak se ale nečekaně spřátelí s nebezpečným zločincem, který se mu zničehonic nasáčkuje do života. (20. dubna)

Rozhovory s vrahem: Výpověď Johna Waynea Gacyho – minisérie

Stýkal se s mocnými a lovil zranitelné. Za jeho usměvavou tváří se skrývala temná mysl sadistického sériového vraha. (20. dubna)

Ruská panenka – 2. řada

Nadia neustále umírá a znovu prožívá oslavu svých 36. narozenin. Točí se v bizarní časové smyčce – a v úvahách o vlastní smrtelnosti. (20. dubna)

Ukradené srdce – 1. řada

Obchodníci s orgány mu zavraždili manželku. Chce se proto za každou cenu pomstít a zaplete se přitom se ženou, která dostala její srdce. (20. dubna)

Yakamoz S-245 – 1. řada

Na Zemi dojde ke katastrofě a mořský biolog na výzkumné misi na palubě ponorky musí spolu s posádkou bojovat o holý život. A najevo navíc vyjde velké spiknutí. (20. dubna)

Chlap v očekávání

V reklamě je tenhle chlápek jako ryba ve vodě a celkově se mu docela daří, ale když otěhotní, musí řešit společenskou nerovnost, která ho předtím vůbec nezajímala. (21. dubna)

Drž se – 1. řada

V téhle bohaté varšavské čtvrti se lidi dobře znají. Když ale brzy po smrti kamaráda zmizí další mladík, obrátí to místní život naruby a na světlo vyjdou tajemství a lži. (22. dubna)

Makléři z Hollywoodu – 5. řada

Elitní makléři z firmy Oppenheim Group prodávají bohatým zájemcům z Los Angeles život v luxusu. Rozhodující jsou vztahy, což často přináší pořádné drama. (22. dubna)

Srdcerváči – 1. řada

Charlie a Nick řeší to samé co většina puberťáků. Jsou každý z jiného těsta, ale i tak se spřátelí a brzo zjistí, že k sobě možná cítí něco víc. (22. dubna)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne