10 zajímavých novinek na HBO Max, které vám možná unikly

Foto: Schodiště (HBO Max), Candyman (Universal Pictures), Poslední výstřel (Open Road Films)

Nabídka HBO Max se rozrůstá každým dnem a předplatitelé začínají být konečně spokojeni. K lepší situaci dopomohl nejen návrat kompletní bondovské kolekce včetně snímku Není čas zemřít nebo příchod nového Batmana, na službu přicházejí i méně atraktivní, zato kvalitní tituly, o kterých divák leckdy nemá ani potuchy. Jen za necelý týden se na HBO Max objevil navrátivší se Český sen od tvůrce V síti, akční blockbuster Zatím spolu, zatím živi, Poslední výstřel s Liamem Neesonem nebo povedené evropské kousky jako dánská Persona non grata a ukrajinská Zem je láva.

Candyman

Po celá desetiletí bylo chicagské sídliště Cabrini-Green terorizováno strašidelným příběhem o nadpřirozeném zabijákovi s hákem. Hrůzostrašnou minulost Candymana se rozhodne prozkoumat umělec Anthony. Jeho obrazy najednou získávají temný nádech…

Český sen

31. května 2003 se na parkovišti v pražských Letňanech sešlo více jak 3000 nedočkavých lidí. Přilákala je sem reklamní kampaň, slibující hypermarket ČESKÝ SEN s nevídaně nízkými cenami. Dav však na místě našel jen plátěné průčelí…

Než jsem tě poznala

Láska si vás najde i tam, kde to čekáte nejméně. Lou je skromná a plná života. Když ale začne pečovat o bohatého, cynického svobodného mládence, co je po nehodě na vozíku, čeká ji rozhodování o srdečních záležitostech.

Persona non grata

Ze svých kořenů můžete vyrůst, jen tak je ale nevytrhnete. O tom se přesvědčí třicátnice, která se s novým jménem, účesem a životním stylem vrací na rodnou farmu na venkově na svatbu svého bratra. Dánské humorné drama…

Poslední výstřel

Válečný veterán a rančer Jim Hanson žije v Arizoně nedaleko mexických hranic. Jednoho dne se řízením osudu stane ochráncem jedenáctiletého přistěhovalce. Chlapec se snaží se svou matkou uprchnout do Států před zabijáky z kartelu.

Schodiště – minisérie

Příběh inspirovaný skutečnými událostmi sleduje osudy rodiny Michaela Petersona ze Severní Karolíny a podezřelé okolnosti kolem úmrtí jeho manželky Kathleen Petersonové. Hrají Colin Firth, Toni Collette a Sophie Turner.

Stále v kurzu – 2. řada

Brutálně upřímný a nesmírně vtipný půlhodinový seriál o konfliktním vztahu mezi skvělou komičkou a její začínající partnerkou. Od režisérky Holek na tahu.

Steve McQueen: Ztracený film

Foto: HBO Max

Snímek protkaný archivními záběry odhaluje souboj eg, slavné osobnosti i tajemství jednoho z nejlepších hollywoodských filmů, který nebyl nikdy natočen.

Zatím spolu, zatím živi

Když maloměstská dívka June potká tajemného cizince Roye, má za to, že v něm našla muže svých snů. Ale brzy zjišťuje, že Roy je supertajný agent, momentálně na útěku, se kterým se ocitne ve vzrušující honičce napříč zeměkoulí.

Zem je láva

Šestnáctiletá Máša se považuje za outsidera, pokud se nezdržuje s Yanou a Seniou – ty jediné chápou její pravou povahu. Ze všech sil se snaží zvládat intenzivní období před maturitou, zamiluje se do spolužáka Saši a snad poprvé opustí svou komfortní zónu.