10 novinek na víkend (nejen) na Netflixu a HBO Max

Foto: Noční plameny (Momentum Pictures), Obi-Wan Kenobi (Disney+), Stranger Things 4 (Netflix)

Na Netflix konečně přichází první část nové řady Stranger Things (sedm epizod rozdělených do devíti hodin), potěší také nové díly skvělého dokumentárního seriálu Nakrmte někdo Phila a anime Duch ve stroji. Tím sice výčet doporučených Netflix novinek na víkend končí, skvělé tituly ale přistály také na HBO Max. Právě tam najdeme dokumenty Navalny a I Am Bolt, pumpařský thriller Noční plameny nebo původní filmovou Dunu. Na Apple TV+ dorazila dechberoucí Prehistorická planeta, Disney+ láká na seriálového Obi-Wana Kenobi a jeho první dvě epizody (v ČR od 16. června).

Duch ve stroji: SAC_2045 – 2. řada

Kybernetická žoldnéřka Motoko Kusanagi se v roce 2045 vrací do Sekce 9, aby se utkala s novou nebezpečnou hrozbou: s post-lidmi. (Netflix)

Duna (1984)

Foto: Universal Pictures

V roce 10191 se vládce vesmíru snaží získat kontrolu nad substancí umožňující cestování kosmickým prostorem. Tato látka se vyskytuje pouze na Pouštní planetě. (HBO Max)

I Am Bolt

Film odhaluje, kdo je ve skutečnosti muž, který má na kontě devět zlatých olympijských medailí z Pekingu, Londýna a Ria de Janeira a držitel světových rekordů v několika běžeckých disciplínách. (HBO Max)

Nakrmte někdo Phila – 5. řada

Tvůrce populárního sitcomu Raymonda má každý rád Phil Rosenthal poznává na svých cestách kuchyni a kulturu měst jako Bangkok, Lisabon, Mexico City a řadu dalších. (Netflix)

Navalny

Režisér Daniel Roher představuje život a dílo ruského opozičního vůdce Alexeje Navalného, který si po letech odhalování korupce vytvořil mocné nepřátele, včetně prezidenta Vladimira Putina. (HBO Max)

Noční plameny

Osamělá Melinda pracuje na čerpací stanici, kterou přepadne muž v zoufalé snaze sehnat peníze. Když se loupež příšerně zvrtne, Melinda využije příležitost k tomu, aby se s lupičem spojila. (HBO Max)

Obi-Wan Kenobi – 1. řada

V době vlády Galaktického impéria se bývalý mistr Jedi Obi-Wan Kenobi vydává na důležitou misi. Kenobi se musí postavit spojencům, kteří se stali nepřáteli, a čelit hněvu Impéria. (Disney+)

Prehistorická planeta – 1. řada

Cestujte s námi 66 milionů let do minulosti, kdy pevninu, moře a nebe křižovali majestátní dinosauři a další úžasní živočichové. (Apple TV+)

Spider-Man: Všechny cesty vedou domů

Čeká nás cesta od původní trilogie Sama Raimiho přes amazing filmy Marca Webba až po nejnovější trilogii od režiséra Jona Wattse. (O2TV)

Stranger Things – 4. řada – 1. část

Těsně před jarními prázdninami se do Hawkinsu vrací temnota. Čeká nás nová porce hrůz, děsivých vzpomínek a taky úplně nové nebezpečí, ze kterého tuhne krev v žilách. (Netflix)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne