7 výborných novinek na Voyo

Foto: Kód Enigmy (StudioCanal), Hledá se Yetti (United Artists), Loganovi parťáci (Bleecker Street Media)

Oblíbená česká streamovací služba Voyo v posledních dnech přidala do nabídky velmi zajímavé novinky. Za pozornost stojí oscarový Kód Enigmy s vynikajícím Benedictem Cumberbatchem (Doctor Strange) nebo výborná komedie z amerického zapadákova Loganovi parťáci, která nabízí jména Channing Tatum, Adam Driver a Daniel Craig. Voyo vydalo také dvojitou porci vlastních seriálů – Chlap a Národní házená. V nabídce se rovněž objevil animák Hledá se Yetti, ukrajinský Sluha národa a všem dobře známý seriál Vyšehrad.

Hledá se Yetti

Sir Lionel Frost je chrabrý a energický dobrodruh, který se považuje za předního odborníka na mýty a příšery. Ovšem nikdo jiný jeho objevům nevěří. Aby svůj názor obhájil, vydává se na americký severozápad objevit Yettiho – chybějící vývojový článek mezi opicí a člověkem…

Chlap

MUDr. Ondřej Frank je úspěšným lékařem, primářem oddělení speciální diagnostiky v prestižní Nemocnici Centrum. Je spolehlivý, je bezchybný, je striktně racionální. Jeho život se však náhle zcela změní. Kvůli zranění hlavy přijde o část svých vzpomínek.

Kód Enigmy

V zimě roku 1952 dostala britská policie hlášení o vloupání do domu profesora matematiky a kryptoanalytika Alana Turinga. Téměř nikdo ze zúčastněných nevěděl, že jde o válečného hrdinu, který se spolu se svým týmem podílel na prolomení kódu legendárního německého šifrovacího stroje Enigma.

Loganovi parťáci

Bratři Jimmy a Clyde Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů. Spolu s odborníkem na loupeže Joem se rozhodnou otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během slavného automobilového závodu v Americe.

Národní házená

Skupina přátel, která v devadesátých letech vyhrála mistrovský titul v národní házené, dostane po letech pozvánku na první klubové mistrovství veteránů v národní házené na Slovensku. Pod heslem „Míč v ruce, národka v srdci“ tak borci musí zapomenout na pohodlí a začít poctivý trénink.

Sluha národa

Foto: Voyo

Vasilij Petrovič Goloborodko je charismatický i chytrý středoškolský učitel dějepisu. Jeho život se zásadně změní v okamžiku, kdy jeden z jeho studentů zaznamená na mobil jeho proslov, ve kterém se ostře vymezuje proti korupci na Ukrajině a záznam následně umístí na sociální sítě.

Vyšehrad

Foto: Bontonfilm

Julius „Lavi“ Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskapáda za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale „pouze“ za Vyšehrad.