14 novinek na víkend (nejen) na Netflixu a HBO

Foto: Anatomie skandálu (Netflix), Tokyo Vice (HBO Max), Za hranicí (Prime Video)

Netflix vydal ambiciózní minisérii Anatomii skandálu, na které se podíleli tvůrci výborných seriálů Domku z Karet a Sedmilhářek, v naprosté tichosti byla uvedena i novinka Jana Prušinovského Chyby, premiéru má také horor Rozhodnutí nebo život (hraje Asa Butterfield). HBO Max láká na skvěle přijatý seriál Tokyo Vice, kultovního Ducha nebo stále skvělou Tropickou bouři. Zajímavé novinky hlásí i konkurenční Apple TV+ a Prime Video.

Anatomie skandálu – 1. řada

Jako žena mocného politika se má Sophie skvěle. Na povrch ale vyplují skandální tajemství, manžel James musí čelit vážnému obvinění a její život se otřese v základech. Od tvůrců Domku z karet a Sedmilhářky. (Netflix)

Cobb

Co udělá životopisec, když je pravda o dané osobě mnohem méně příjemná než legenda? Toto morální dilema otřese životem špičkového baseballového hráče Tye Cobba i sportovního novináře, který má napsat jeho příběh. (HBO Max)

Dědicové země – 1. řada

Je 14. století a schopný mladík Hugo Llor si chce v Barceloně udělat dobré jméno. Musí ale dodržet slib, který dal rodině Estanyolových. (Netflix)

Duch

Foto: Paramount Pictures

Úspěšný bankovní úředník Sam žije s výtvarnicí Molly v New Yorku a mají krátce před svatbou. Jejich šťastný a spokojený život je násilně přerván: při společném návratu z kina je Sam zastřelen neznámým mužem. (HBO Max)

Chyby

Nadějný vztah mezi prodavačkou z maloměsta a vesnickým pokrývačem ohrozí dávné tajemství, které vypluje na povrch. Film od režiséra Okresního přeboru a seriálu Most!(Netflix)

Rozhodnutí nebo život

Dva kamarádi mají políčeno na výhru, o kterou se nikdo nepřihlásil, a tak oživí tajemnou videohru z 80. let. Ocitnou se ale v neskutečném světě plném nečekaných hrůz. V hlavní roli Asa Butterfield. (Netflix)

Řev – 1. řada

Tato hvězdně obsazená antologie mísí žánry a černý humor v mozaice osmi feministických povídek, které prozkoumávají témata, jako jsou genderové role, nezávislost a identita. (Apple TV+)

Slavné národní parky – 1. řada

Úžasný dokumentární seriál, který vás vezme na návštěvu velkolepých národních parků po celém světě. Komentář čte bývalý americký prezident Barack Obama. (Netflix)

Spalující touha

Doktor se s manželkou pohádají o tom, co pro ně znamená věrnost. Vyrazí proto do nočního města, kde ho čeká série jenom těžko uvěřitelných sexuálních zážitků. Poslední film legendárního režiséra Kubricka. (Netflix)

Tokyo Vice – 1. řada

Jake Adelstein je přijat jako první americký kriminální reportér do největších japonských novin a je pověřen dvěma případy, které spolu na první pohled nesouvisejí. Brzy však musí riskovat svou kariéru i život… (HBO Max)

Tropická bouře

Foto: Paramount Pictures

Ben Stiller, Jack Black a Robert Downey Jr. hrají v hlavních rolích akční komedie „Tropická bouře“, která sleduje skupinku herců nucených stát se skutečnými vojáky poté, co jsou při natáčení válečného filmu opuštěni ve vietnamské džungli. (HBO Max)

Útok na Bílý dům

Policista John Cale je zrovna s malou dcerou na prohlídce Bílého domu, když je donucen okamžitě nastoupit přímo na místě do akce. Musí před skupinou těžce ozbrojených útočníků ochránit nejen svou holčičku, ale i prezidenta. (HBO Max)

Vřískot

25 let po brutálních vraždách v městečku Woodsboro se na scéně objevuje nový vrah, který si nasadil na obličej kultovní bílou masku. Tentokrát se zaměří na teenagery, oživí tím dávno pohřbenou noční můru a opět odkryje strašidelnou minulost města. (O2TV)

Za hranicí – 1. řada

Rančer bojující o svou půdu a rodinu narazí na neproniknutelnou záhadu na hraně wyomingské divočiny, která ho donutí vyrovnat se s neznámým na osobní i kosmické rovině na nezkrotném americkém Západě. (Prime Video)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne