11 novinek na víkend (nejen) na Netflixu a HBO

Foto: Wolf Like Me (Peacock), Zkrať to, zlato (StudioCanal), Eden vás vítá (Netflix)

Netflix dnes vydal novou komedii Judda Apatowa V bublině, ve které se podíváme pod pokličku hollywoodského trháku v době karantény, mezi novinkami nechybí ani animované drama Apollo 10 1/2 od režiséra Linklatera (Chlapectví). K nepřehlédnutí je také Hon na krále kryptoměn, celovečerní dokument. HBO Max pro změnu láká na českou gastro show Spolu & Hladoví, seriál Julia, který vypráví o legendárním televizním pořadu nebo romantickou sci-fi Za sny až na Mars. Ve výběru nechybí ani marvelovský Moon Knight, který debutoval na Disney+.

Apollo 10 1/2: Dítě kosmického věku

Muž vypráví příběh sebe jako desetiletého chlapce v Houstonu roku 1969. Nostalgické vzpomínky se prolínají s neuvěřitelným povídáním o cestě na Měsíc. (Netflix)

Důvěra se nevyplácí: Hon na krále kryptoměn

Mladý zakladatel krachující burzy kryptoměn je zničehonic po smrti a rozzuření investoři se nemůžou zbavit dojmu, že na tom všem něco nehraje. (Netflix)

Eden vás vítá – 1. řada

Jste šťastní? S touto otázkou je Zoa a další čtyři atraktivní mladí lidé, velmi aktivní na sociálních sítích, pozváni na nejexkluzivnější večírek v historii na tajném ostrově, který pořádá značka nového nápoje. (Netflix)

Julia – 1. řada

Seriál inspirovaný výjimečným životem Julie Childové a jejím dlouholetým televizním seriálem Francouzský šéfkuchař, který je průkopníkem dnešních populárních pořadů o vaření. (HBO Max)

Minx – 1. řada

1971. Začínající novinářka Joyce se snaží najít zázemí pro svůj feministický časopis, dokud jí vydavatel pornografických titulů Doug nenabídne pomoc při uskutečňování jejího snu… (HBO Max)

Moon Knight – 1. řada

Bývalý americký mariňák, který se potýká s disociativní poruchou identity, získá schopnosti egyptského boha měsíce. Brzy však zjistí, že tyto nově nabyté schopnosti mohou být požehnáním i prokletím jeho neklidného života. (Disney+)

Spolu & Hladoví – 1. řada

Herec Lukáš Hejlík vyrazí s dcerou Klárou za dosud neobjevenými gastro skvosty a krásami Česka. První část osmidílné série z produkce HBO. (HBO Max)

V bublině

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Wolf Like Me – 1. řada

Gary je emocionální troska a po smrti své ženy se snaží postarat o svou dceru. Mary má tajemství, o které se nedokáže s nikým podělit. Vesmír ty dva svedl dohromady z nějakého důvodu. (Prime Video)

Za sny až na Mars

Dva nesourodí vysokoškolští studenti se spojí a nastoupí do kosmického raketoplánu, aby se vydali na Rudou planetu za svými blízkými. Romantická sci-fi komedie. (HBO Max)

Zkrať to, zlato

Teddy je notorický lenoch. Jeho dny jsou většinou jeden za druhým naplněné nudou a flákáním. Setkání s tajemnou cizinkou však všechno změní. (O2TV)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne