14 nejlepších novinek na víkend (nejen) na Netflixu

Foto: Picard (Paramount), V zajetí démonů (Warner Bros.), Halo (Paramount)

Zatímco Netflix vsadil všechny karty na druhou řadu úspěšného seriálu Bridgertonovi, o mnohem pestřejší porci novinek se podělila konkurence. České Voyo uvedlo komediální Národní házenou s Michalem Suchánkem, HBO Max třetí díl Wanova hororu V zajetí démonů a na Applu už několik týdnů běží drama WeCrashed (dříve nám uniklo). Prémiové služby nabízejí nového Spider-Mana nebo chválenou novinku Wese Andersona – Francouzská depeše. U nás nedostupný Paramount+ uvedl očekávané Halo.

800 metrů – 1. řada

Foto: Netflix

V roce 2017 došlo ve Španělsku ke dvěma teroristickým útokům, které měli na svědomí místní mladíci. Jak se to mohlo stát? Seriál, co nabízí odpovědi bez příkras. Dokumentární seriál s rozhovory, které vede novinář Nacho Carretero. (Netflix)

Bridgertonovi – 2. řada

Osm nerozlučných sourozenců Bridgertonových hledá lásku a štěstí mezi londýnskou smetánkou. Podle úspěšných románů od Julie Quinn. Druhá řada jednoho z nejsledovanějších seriálů od Netflixu. (Netflix)

Cesta domů

Snímek navazuje na Vorlovy filmy Cesta z města a Cesta do lesa, vytvoří z nich uzavřenou trilogii a završí osudy všech stěžejních postav. V novém filmu se vrací všechny předešlé postavy. (Google Play)

Francouzská depeše Liberty, Kansas Evening Sun

Milostný dopis novinářům odehrávající se v detašované redakci amerických novin ve fiktivním francouzském městě 20. století, který oživuje sérii reportáží publikovaných v časopise Francouzská depeše. (Google Play)

Halo – 1. řada

Halo je americký akční vojenský sci-fi seriál založený na stejnojmenné franšíze videoher. Příběh se odehrává na Zemi v 26. století, kdy lidstvo čelí mimozemské hrozbě zvané Covenant. Hlavní postavu, Master Chiefa, hraje Pablo Schreiber. (Paramount+)

Hellboy

Foto: Columbia Pictures

Hellboy byl během druhé světové války přivolán na Zemi šíleným Grigori Rasputinem, aby se stal poslem apokalypsy. Ze spárů nebezpečného zločince jej však zachránil zakladatel tajného Úřadu pro výzkum paranormálních jevů, profesor Broom… (HBO Max)

Hořkost

Foto: Paramount Pictures

Rachel a Mark se potkají na svatbě společného známého a vášnivě se zamilují. Pořídí si dům a dceru a Rachel doufá, že spolu budou žít šťastně až navěky… ovšem jen do té doby, než Rachel, čekající jejich druhé dítě, odhalí Markovu nevěru. (HBO Max)

Národní házená – 1. řada

Skupina přátel, která v devadesátých letech vyhrála mistrovský titul v národní házené, dostane po letech pozvánku na první klubové mistrovství veteránů v národní házené na Slovensku. (Voyo)

Serenity

Film Josse Whedona (Avengers) navazuje na kultovní seriál Firefly a sleduje další vesmírný příběh kapitána Mala Reynoldse a jeho nesourodé, ale věrné posádky. V hlavních rolích Nathan Fillion, Alan Tudyk a Summer Glau. (Netflix)

Spider-man: Bez domova

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svou zodpovědnost superhrdiny od běžného života, čímž se jeho nebližší ocitnou ve velkém nebezpečí. (O2TV, Google Play)

Star Trek: Picard – 2. řada

Seriál sleduje Jean-Luca Picarda 18 let po Star Trek: Nemesis, kdy se Federace vyrovnává se zničením Romulu a zmizením velvyslance Spocka. V hlavní roli Patrick Stewart, který se v sérii Star Trek objevuje od roku 1987. (Prime Video, Paramount+)

Takoví normální zabijáci

Woody Harrelson a Juliette Lewisová jsou dva mladí sérioví vrazi, kteří se stali miláčky bulváru díky senzacechtivým médiím v čele s Robertem Downeym Jr. Tisk informuje o vražedném řádění manželů, které si vyžádalo 52 životů. (Netflix)

V zajetí démonů 3

Vyšetřovatelé paranormálních jevů Ed a Lorraine Warrenovi riskují své životy, aby dokázali nevinu obviněného a prokázali účast zlých sil v historicky první obhajobě, kde se vrah odvolával na posednutí ďáblem. (HBO Max)

WeCrashed – 1. řada

Firma WeWork se ani ne za deset let rozrostla z jednoho coworkingového prostoru na globální značku s hodnotou 47 miliard amerických dolarů. Během jednoho roku pak ale o 40 miliard přišla. Co se stalo? Inspirováno skutečnými událostmi. (AppleTV+)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne