14 novinek na víkend (nejen) na Netflixu

Foto: Jako Fénix z popela (HBO Max),Černý krab (Netflix), Síla (Artcam Films)

Zatímco nová HBO Max se mírně zasekla a v týdnu do obsahu nepřidala téměř nic zásadního, nepočítáme-li třicet let starý válečný film Nebe a země nebo Blue Valentine s Ryanem Goslingem, Netflix tradičně nedělil originální filmy a seriály. Za zmínku stojí akční Černý krab s Noomi Rapace, polský fantasy seriál Démoni Krakova nebo skvěle obsazený thriller Kapky s Lily Collins a Jasonem Segelem.

Blue Valentine: Milostný příběh

V tomto romantickém dramatu ztvárnili Ryan Gosling a Michelle Williams dvojici, která prožila ve svých dvaceti vášnivou lásku a o šest let později stojí tváří v tvář nelehkým výzvám manželství. (HBO Max)

Černý krab

Na první pohled beznadějná mise. Vojačka musí dostat přísně tajný balík přes zamrzlé moře. Pohání ji naděje, že tak ukončí apokalyptickou válku a zachrání svoji dceru. (Netflix)

Démoni Krakova – 1. řada

Minulost jí prostě nedá spát. Spojí proto síly se záhadným profesorem a jeho nadanými studenty, kteří vyšetřují paranormální aktivity. A taky bojují s démony. (Netflix)

Dobrý člověk

V láskyplném vztahu chybí Benjaminovi s Aude jediné – dítě, po kterém Aude touží, ale sama nemůže mít. Sen o rodině se proto rozhodne naplnit Benjamin. Jeho mateřství se stane nejen zkouškou vztahu, ale i trnem v oku rodiny a sousedů… (HBO Max)

Divoká zvířata – 2. řada

Dechberoucí seriál o nejúžasnějších tvorech naší planety, který přibližuje nevídané okamžiky z jejich života – od dojemných až po brutální. (Netflix)

Jako Fénix z popela

Příběh sleduje osobní cestu Even Rachel Wood (Westworld) coby oběti domácího násilí, která se postavila za práva dalších týraných žen, jako je ona. (HBO Max)

Kapky

Miliardář s manželkou dorazí na svoji luxusní chatu a přistihnou tam lupiče. To je ale situace! Jesse Plemons, Lily Collins a Jason Segel v hlavních rolích. (Netflix)

Marilyn má černé oči

Vášeň pro jídlo svede dohromady dvě tvořivé duše z psychiatrické léčebny. Společně pak vdechnou život restauraci, co byla jenom jako, ale najdou i recept na uzdravení? (Netflix)

Nebe a země

Film vypráví příběh mladé dívky Le Ly, která prožila život plný utrpení a strádání během vietnamské války i po ní. Nakonec se seznámí s americkým vojákem Stevem, který si ji vezme za ženu. (HBO Max)

Pasažéři

Aurora a Jim jsou pasažéři kosmické lodi a podstupují 120 let dlouhou cestu na jinou planetu. Následkem poruchy jsou však probuzeni o 90 let dříve. Zatímco se snaží přijít této záhadě na kloub, zjistí, že se celá loď ocitá v obrovském nebezpečí. (HBO Max)

Poslední noc v Soho

Studentka módního návrhářství Eloise se právě přestěhovala z ospalé anglické vesničky do životem pulzujícího Londýna. Ovlivňují jí „noční dobrodružství“, které zažívá po usnutí v pronajatém pokojíku vlídné paní domácí. (O2TV)

Ruby záchranářka

Policista si chce splnit velký sen a dostat se mezi elitní psovody. Spojí proto síly s chytrou, ale trochu divokou fenkou Ruby z útulku. Podle skutečnosti. (Netflix)

Síla

Film Martina Marečka zachycuje pět let v životě Kamila Fily, během kterých se potýká s partnerskými problémy, depresí i hraničním fyzickým experimentem na vlastním těle. (HBO Max)

Top Boy – 2. řada

Dushane chce být víc než pouhý král ulic. Jenže s velkou investicí, partnery z ciziny a rodinnou krizí na krku mu přibývající peníze přinesou taky další problémy. (Netflix)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne