10 nelegálně nejstahovanějších filmů týdne (nejen) z Netflixu a HBO

Foto: Ambulance (Universal Pictures), The Outfit (Focus Features), Moonfall (Lionsgate)

Batman (HBO Max) nadále nejstahovanějším filmem týdne, hned v závěsu videoherní adaptace Uncharted (Amazon) a třetí Spider-Man s Tomem Hollandem (iTunes). Novinkami v žebříčku jsou tentokrát mizerně hodnocený thriller 9 Bullets, Bayova Ambulance a již zmíněné Uncharted. Na předních místech nefiguruje žádný titul z produkce Netflixu.

Nejstahovanější filmy 16. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Duna

Adaptace kultovního díla vypráví o mocenských bojích uvnitř galaktického Impéria, v nichž jde o ovládnutí planety Arrakis: zdroje vzácného koření – melanže, jež poskytuje zvláštní psychické schopnosti, které umožňují cestování vesmírem. (uvedeno na HBO Max)

9. 9 Bullets

Bývalá burleskní tanečnice, která se stala spisovatelkou, objeví druhou šanci na život a vykoupení, když riskuje vše, aby zachránila svého mladého souseda poté, co se stal svědkem vraždy svých rodičů. (uvedeno na iTunes)

8. Smrt na Nilu

Smrt na Nilu, jehož předlohou je slavný detektivní román Agathy Christie z roku 1937, je odvážným tajemným thrillerem režiséra Kennetha Branagha o emocionálním chaosu a smrtících následcích vyvolaných milostnou posedlostí. (uvedeno na HBO Max)

7. The Outfit

Leonard je anglický krejčí, který šije obleky na světoznámé londýnské ulici Savile Row. Po osobní tragédii skončil v Chicagu, kde provozuje malé krejčovství v drsné části města, kde šije krásné oděvy pro jediné lidi v okolí, kteří si je mohou dovolit: rodinu krutých gangsterů. (uvedeno na iTunes)

6. Moonfall

Neznámá síla vychýlila Měsíc z oběžné dráhy kolem Země. Poslala jej směrem, který bude znamenat konec života, jak jej známe. Do jeho kolize se Zemí zbývají pouhé týdny a ničivé záplavy, tsunami, zemětřesení a požáry jsou jen začátek. (uvedeno na iTunes)

5. Ambulance

Vyznamenaný veterán, který zoufale potřebuje peníze na pokrytí účtů za léčení své ženy, požádá o pomoc svého adoptivního bratra. Charismatický zločinec z povolání, mu místo toho nabídne kšeft: největší bankovní loupež v dějinách Los Angeles za 32 milionů dolarů. (uvedeno na Peacock)

4. X

X pojednává o skupině filmařů, kteří v roce 1979 vyjíždějí na texaský venkov, aby tam natočili film pro dospělé. Když je uzavřená postarší paní domácí nachytá při činu, musejí filmaři vzápětí bojovat o holý život. (uvedeno na iTunes)

3. Spider-Man: Bez domova

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svou zodpovědnost superhrdiny od běžného života, čímž se jeho nebližší ocitnou ve velkém nebezpečí. (uvedeno na iTunes)

2. Uncharted

Potomek slavného hledače pokladů sira Francise Drakea, Nathan Drake, konečně našel stopu k prokleté zlaté sošce ze Zlatého města v El Doradu. Když se však vydá na cestu, za zády se mu náhle objeví zákeřní konkurenti. (uvedeno na Amazonu)

1. Batman

Dva roky slídění po ulicích jako Batman, který nahání strach zločincům, zavedly Bruce Waynea hluboko do stínů Gotham City. Mezi zkorumpovanou sítí městských úředníků a vysoce postavených osobností má osamělý mstitel jen několik důvěryhodných spojenců. (uvedeno na HBO Max)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z předminulého týdne