10 nejstahovanějších filmů týdne (nejen) z Netflixu a HBO

Foto: Všechny staré nože (Prime Video), The Batman (Warner Bros.), Smrt na Nilu (20th Century Studios)

Nový Batman zaujal pozici nejstahovanějšího filmu týdne ještě před uvedením na HBO Max. Mezi první desítkou nechybí ani poslední Jackass, dva nové thrillery Chrise Pinea nebo Emmerichův katastrofický biják Moonfall.

Nejstahovanější filmy 15. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Jackass Forever

Oslavte radost z dokonale provedeného výstřelu do slabin. Johnny Knoxville, Steve-O a zbytek gangu se vracejí spolu s některými nováčky v jednom posledním kole veselých, divoce absurdních a často nebezpečných ukázek kaskadérských kousků. (uvedeno na Paramount+)

9. Smrt na Nilu

Smrt na Nilu, jehož předlohou je slavný detektivní román Agathy Christie z roku 1937, je odvážným tajemným thrillerem režiséra Kennetha Branagha o emocionálním chaosu a smrtících následcích vyvolaných milostnou posedlostí. (uvedeno na HBO Max)

8. The Contractor

Poté, co byl James Harper nedobrovolně propuštěn z amerických speciálních jednotek, rozhodne se podporovat svou rodinu tím, že se po boku svého nejlepšího přítele a pod velením svého kolegy veterána připojí k soukromé nájemní organizaci. (uvedeno na iTunes)

7. Infinite Storm

Horolezkyně (Naomi Watts) stoupá na horu Washington, ale ještě před vrcholem se otočí, protože se blíží obrovská sněhová bouře. Cestou dolů však narazí na osamělého muže, který uvízl na útesu. (uvedeno na iTunes)

6. Všechny staré nože

Dva agenti CIA a bývalí milenci (Chris Pine a Thandiwe Newton) se po letech od neúspěšného pokusu o záchranu opět shledávají a jsou nuceni překročit hranice mezi profesí a vášní v tomto strhujícím příběhu globální špionáže, morálního dilematu a smrtelné zrady. (uvedeno na Prime Video)

5. The Outfit

Leonard je anglický krejčí, který šije obleky na světoznámé londýnské ulici Savile Row. Po osobní tragédii skončil v Chicagu, kde provozuje malé krejčovství v drsné části města, kde šije krásné oděvy pro jediné lidi v okolí, kteří si je mohou dovolit: rodinu krutých gangsterů. (uvedeno na iTunes)

4. Moonfall

Neznámá síla vychýlila Měsíc z oběžné dráhy kolem Země. Poslala jej směrem, který bude znamenat konec života, jak jej známe. Do jeho kolize se Zemí zbývají pouhé týdny a ničivé záplavy, tsunami, zemětřesení a požáry jsou jen začátek. (uvedeno na iTunes)

3. Spider-Man: Bez domova

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svou zodpovědnost superhrdiny od běžného života, čímž se jeho nebližší ocitnou ve velkém nebezpečí. (uvedeno na iTunes)

2. X

X pojednává o skupině filmařů, kteří v roce 1979 vyjíždějí na texaský venkov, aby tam natočili film pro dospělé. Když je uzavřená postarší paní domácí nachytá při činu, musejí filmaři vzápětí bojovat o holý život. (uvedeno na iTunes)

1. Batman

Dva roky slídění po ulicích jako Batman, který nahání strach zločincům, zavedly Bruce Waynea hluboko do stínů Gotham City. Mezi zkorumpovanou sítí městských úředníků a vysoce postavených osobností má osamělý mstitel jen několik důvěryhodných spojenců. (uvedeno na HBO Max)