19 filmů na HBO Max v rozlišení 4K

Foto: Cry Macho, The Matrix Resurrections, Liga spravedlnosti Zacka Snydera (vše Warner Bros.)

Česká HBO Max je spuštěná jen několik málo hodin, přesto nás už v několika ohledech zklamala. Jedním z nich je obsah v rozlišení 4K. Filmů v tomto rozlišení jsme našli jen devatenáct, ve většině případech jde o novější tituly, které měly svou premiéru loni nebo předloni. Věříme ale, že další snímky v tomto vysokém rozlišení budou postupem času přibývat a diváci si slibovaných kvalit HBO Max užijí do sytosti.

8bitové Vánoce

Zábavný příběh plný dětských dobrodružství se odehrává na předměstí Chicaga na konci 80. let minulého století. Hlavním hrdinou je desetiletý Jake Doyle, který se snaží získat k Vánocům nejnovější a nejlepší videoherní systém.

Cry Macho

Bývalá hvězda rodea a majitel koňského ranče Mike Milo dostane od svého šéfa úkol dopravit jeho problémového syna z Mexika do Texasu. Nesourodá dvojice se vydává na strastiplnou výpravu po zapadlých cestách a čelí řadě nebezpečných překážek.

Duna

Adaptace kultovního díla vypráví o mocenských bojích uvnitř galaktického Impéria, v nichž jde o ovládnutí planety Arrakis: zdroje vzácného koření – melanže, jež poskytuje zvláštní psychické schopnosti, které umožňují cestování vesmírem.

Godzilla vs. Kong

Kong a jeho ochránci podniknou nebezpečnou výpravu, aby našli svůj skutečný domov. Připojí se k nim a mladá osiřelá dívka Jia, s níž si Kong vytvořil neobyčejně silné pouto. Nečekaně však zkříží cestu rozzuřené Godzille…

Jidáš a černý mesiáš

Informátor FBI William O’Neal se infiltruje do illinoiské pobočky Strany černých panterů, aby sledoval jejich charismatického vůdce Freda Hamptona. Obratný O’Neal snadno manipuluje svými kolegy i těmi, pro které pracuje…

Kdo mi jde po krku

Hasička Hannah najde v lese vyděšeného dvanáctiletého chlapce a společně se dají na útěk před dvěma nelítostnými nájemnými vrahy, kteří je pronásledují v americké Montaně zmítané ničivým požárem.

Liga spravedlnosti Zacka Snydera

Bruce Wayne je odhodlaný postarat se o to, aby Supermanova oběť nepřišla nazmar. V Lize spravedlnosti Zacka Snydera spojí síly s Dianou Prince a společně sestaví tým superhrdinů, aby zachránili svět před blížící se katastrofou.

Kimi

Pracovnice IT oddělení trpící agorafobií najde nahrávku násilného trestného činu a nahlásí ji svým nadřízeným. Uvědomuje si však, že bude muset opustit svůj byt, aby mohl být zločin vyšetřen.

Král Richard: Zrození šampiónek

Příběh Richarda Williamse (Will Smith), legendárního trenéra a otce světově proslulých tenistek Venus a Sereny, který má geniální plán jak dostat své dcery z ulic Comptonu v Kalifornii na světovou tenisovou scénu.

Matrix trilogie

Počítačový hacker Neo odhalí šokující pravdu – svět je podvod, propracovaný klam překroucený všemocnými stroji umělé inteligence, která nás ovládá. Připojí se k legendárnímu vůdci odboje Morfeovi v bitvě za zničení iluze zotročující lidstvo.

Mortal Kombat

Cole Young je bojovník MMA, který neví nic o svém původu ani o tom, proč císař Shang Tsung poslal svého nejlepšího zabijáka Sub-Zera, aby ho zajal. Trénuje se zkušenými světovými šampiony na epický souboj s nepřáteli Vnějšího světa.

Následky (The Fallout)

Středoškolačka Vada se musí vypořádat s citovým zmatkem, který prožívá po školní tragédii. Vztahy s rodinou a přáteli se navždy změní, stejně jako její pohled na svět.

Space Jam: Nový začátek

Šampión NBA LeBron James se vydává na epické dobrodružství po boku slavného Bugs Bunnyho. Tato transformační cesta je maniakální směsicí dvou světů, která odhaluje, jak daleko jsou někteří rodiče schopni zajít, aby navázali kontakt se svými dětmi.

Střípky

Zástupce šerifa Joe „Deke“ Deacon je z Kern County v Kalifornii vyslán do Los Angeles na rutinní práci sběru důkazů. Místo toho se spolu se svým novým parťákem Jimem Baxterem přímo zapojí do pátrání po sériovém vrahovi.

The Matrix Resurrections

Již téměř dvacet let žije Neo poklidný život v San Franciscu. Jeho terapeut mu předepisuje modré pilulky. Potkává každý den Trinity, ale navzájem se nepoznávají. Jednoho dne mu Morpheus nabídne červenou pilulku, aby znovu otevřel svou mysl Matrixu…

Všichni svatí mafie

Dlouho očekávaný prequel k oceňovanému seriálu HBO „Rodina Sopránů“ se odehráváv jedné z nejbouřlivějších epoch v dějinách Newarku, kdy povstávají soupeřící gangsteři a zpochybňují nadvládu mocné zločinecké rodiny DiMeových nad rasově rozděleným městem.

Zhoubné zlo

James Wan se vrací ke svým žánrovým kořenům příběhem o dívce Madison, kterou paralyzují neustávající vize strašlivých vražd, jež mají bohužel daleko k obyčejným snům.

Žádné prudké pohyby

Kriminální drama z 50. let minulého století, v němž se skupina zločinců domnívá, že byli při svém posledním činu podvedeni. Hvězdami nabitý film uznávaného režiséra Stevena Soderbergha.

Život v Heights

Vůně horké kávy se line vzduchem 181. ulicí, kde kaleidoskop životních snů sdružuje obyvatele pulzující čtvrti Washington Heights. V centru toho všeho je sympatický majitel obchůdku, který šetří každý cent ze svého výdělku, přičemž zpívá o lepším životě.

Pokračuj na 10 filmů a seriálů na HBO Max, které si nenechat ujít hned po spuštění služby