17 novinek na víkend (nejen) na Netflixu

Foto: Bumblebee (Paramount Pictures), Venom (Sony Pictures), Bod varu (Vertigo Films)

Na Netflix právě doputovala Mozaika lží, seriálový thriller s Toni Collette, kriminální dokumentární série Nejhorší spolubydlící nebo historické severské drama podle skutečné události Proti ledu. HBO GO láká na novou řadu Na mušce, do nabídky přidal i známé filmy jako Millerovi na tripu a Útok na Bílý dům. Tím ale doporučení na víkend rozhodně nekončí.

Bod varu

Šéfkuchaři Andymu směna v jeho restauraci ani nezačala, a už nestíhá. Je poslední pátek před Vánoci, a tak si chce fajnové jídlo dopřát snad každý. (Aerovod)

Bumblebee

Autobot Bumblebee prchá v roce 1987 před Deceptikony. Najde úkryt na Zemi, kde se skamarádí se smutnou teenagerkou, ale jeho nepřátelé už jsou mu v patách. (Netflix)

Delta Okavanga: Kousek ráje

Drama z divoké přírody, ve kterém čím dál horší období sucha dává poušti Kalahari zabrat. Zvířata se tu musí v boji o život spolehnout na sílu vlastní krve. (Netflix)

Králíček Petr

Králíček Petr, nezbedný a odvážný hrdina, kterého si oblíbily celé generace čtenářů, září v hlavní roli jednoho z nejkouzelnějších a nejzábavnějších rodinných filmů za dlouhá léta. (HBO GO)

Millerovi na tripu

Jason Sudeikis hraje bezvýznamného dealera trávy, kterému jeho nízké postavení naprosto vyhovuje. Vše se ale změní, když ho přepadne trojice grázlů a okrade ho o všechno zboží a peníze. (HBO GO)

Mozaika lží – 1. řada

Na malém městě dojde k brutálnímu útoku, po kterém vyjdou najevo skryté hrozby a smrtící tajemství. Ona díky tomu pak odhalí temnou minulost svojí matky. (Netflix)

Na mušce – 4. řada

Eva je odhodlaná se pomstít a Villanelle si osvojila zcela nový životní styl, aby dokázala, že není „zrůda“. Poté, co je Paul zabit, dělá Carolyn vše pro to, aby vypátrala Dvanáctku. (HBO GO)

Najednou jsme rodina

Manželé, kteří rádi opravují staré domy, se rozhodnou adoptovat tři děti. Jenže tenhle jejich nový projekt nepřipomíná rodinu ani v nejmenším. (Netflix)

Nejhorší spolubydlící – 1. řada

Brutální podvodníci a chladnokrevní zabijáci. Děsivé příběhy o nejhorších spolubydlících, které si nedokážete ani představit. Podle skutečnosti. (Netflix)

Noční hra

Herní večery s přáteli mají Max a Annie opravdu rádi. Když ale Maxův bratr navrhne hru s vražednou zápletkou, věci naberou rychlý spád. Co je jenom jako, a co už realita? (Netflix)

Okupace

Jedna noc, jeden bar. Ospalý večírek herců po představení naruší návštěva nezvaného hosta. Namol opilý ruský důstojník přišel prodat kanystr armádního benzínu, jenže obchod se zvrhne. (Google Play)

Paralelní matky

Dvě nastávající matky, Janis a Ana, se potkávají v nemocničním pokoji, kde se připravují na porod. Obě jsou nezadané a obě otěhotněly neplánovaně. (O2TV)

Proti ledu

Dva muži hledají v rozlehlém Grónsku ztracenou mapu a musí přitom bojovat o holý život. Podle skutečného příběhu dánské polární výpravy z roku 1909. (Netflix)

Ready Player One: Hra začíná

Lidstvo se řítí do záhuby a talentovaný hráč videoher se ujme vedení při řešení série úkolů, aby získal kontrolu nad obrovským světem virtuální reality. (Netflix)

Svědectví: Pravda, která měla zůstat skryta

Ročně se na území České republiky zabije 130 milionů zvířat kvůli produkci masa, mléka a vajec. Toto číslo je tak obrovské, že si ho možná ani neumíme představit. (Aerovod, O2TV)

Útok na Bílý dům

Akční snímek Rolanda Emmericha pojednává o agentovi speciálních jednotek (Channing Tatum), který má chránit život amerického prezidenta poté, co byl Bílý dům obsazen teroristy. (HBO GO)

Venom

Novinář získal pozoruhodné schopnosti díky mimozemskému symbiontovi a musí teď bojovat se šíleným vědcem na život a na smrt. (Netflix)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne