15 filmových sérií na HBO Max na hodně dlouhou dobu

Foto: Star Trek: Do temnoty (Paramount Pictures), Muž z oceli (Warner Bros.), Godzilla (Warner Bros.)

Rozjezd české verze HBO Max možná neprobíhá podle očekávání (mnohem menší obsah než GO, nedodělaná aplikace, chyby v titulcích), mírné zklamání ale může krotit nabídka filmových sérií, kterou už teď Max nabízí. Na hodně dlouho dobu, třeba než služba dostojí svých slibů, zabaví těchto patnáct filmových značek, obsahujících kolem padesáti filmů.

300

V roce 480 př. n. l. panuje mezi Persií, v jejímž čele stojí krále Xerxés, a Řeckem válečný stav. V bitvě u Thermopyl vede Leónidás, král řeckého městského státu Sparta, svou gardu čítající pouhých 300 vojáků proti obrovské perské armádě. (2 filmy)

Annabelle

John našel pro svou nastávající ženu Miu dokonalý dárek – krásnou a vzácnou starou panenku oděnou do bílých svatebních šatů. Ale Miina radost z Annabelle netrvá dlouho. Jedné hrůzné noci vtrhnou do jejich domu vyznavači satanského kultu… (3 filmy a V zajetí démonů)

Dannyho parťáci

Charismatický Danny Ocean (Clooney) si vybere špičkový tým těch největších profíků, aby si během jediné noci přišel na 150 milionů dolarů! Jeho cílem je bezohledný podnikatel Terry Benedict, který ovládá tři největší kasina v Las Vegas… (3 filmy a Debbie a její parťačky)

DCEU

Mladý chlapec zjistí, že má mimořádné schopnosti a že není z této planety. Vydá se na cestu za zjištěním, odkud pochází a s jakým záměrem byl vyslán na Zemi. Ale hrdina, který má zachránit svět před zničením, Superman, se v něm teprve musí probudit. (10 filmů, Muž z oceli až Liga spravedlnosti Zacka Snydera)

Fantastická zvířata

Snímek, inspirovaný knižní předlohou J.K. Rowlingové, sleduje dobrodružství magizoologa Mloka Scamandera v newyorské tajné komunitě čarodějů a čarodějek sedmdesát let předtím, než se Harry Potter ve škole setká s jeho knihou. (2 filmy)

Godzilla

V příběhu o lidské odvaze a usmíření tváří v tvář titánským silám přírody se nejznámější monstrum na světě Godzilla postaví proti zlým nestvůrám ohrožujícím samotnou existenci lidstva. Život jim přitom vdechla právě vědecká arogance lidí. (4 filmy včetně Kong: Ostrov lebek)

Happy Feet

Hrdinou animovaného snímku pro celou rodinu oceněného Oscarem je mladý tučňák císařský Mambo, který žije v Antarktidě, ale natolik se odlišuje od svých druhů, že je vyhnán do nepřátelského světa. Mambo totiž děsně rád tančí. (2 filmy)

Hobit

Bilbo Pytlík vede prostý život s ostatními hobity v Kraji, dokud jej čaroděj Gandalf nepřesvědčí, aby se připojil ke skupině trpaslíků na dobrodružné výpravě s cílem znovu si nárokovat ztracené trpasličí království Erebor. (3 filmy a 3 prodloužené verze)

Matrix

Počítačový hacker Neo odhalí šokující pravdu – svět je podvod, propracovaný klam překroucený všemocnými stroji umělé inteligence, která nás ovládá. Připojí se k legendárnímu vůdci odboje Morfeovi v bitvě za zničení iluze zotročující lidstvo. (4 filmy)

Pařba ve Vegas

Tři kamarádi se probudí po rozlučce se svobodou v Las Vegas. Nemohou si na nic vzpomenout a ženich není k nalezení. Musí poskládat střípky z divokého víkendu, aby našli svého přítele a dostali ho včas do L.A. na jeho svatbu. (3 filmy)

Pán prstenů

Nesmělý mladý hobit jménem Frodo Pytlík, doprovázený kouzelníkem, elfem, trpaslíkem, dvěma lidmi a třemi věrnými hobitími přáteli, se vydává na cestu s cílem zničit mocný Jeden prsten a zachránit Sředozem ze spárů Temného pána Saurona. (3 filmy)

Rocky

Rocky Balboa (Sylvester Stallone) je bezvýznamný boxer z Filadelfie, jemuž se naskytne životní šance bojovat se šampionem v těžké váze. Rocky ví, že tohle je jedinečná příležitost ukázat celému světu svou obrovskou vnitřní sílu i potenciál. (6 filmů a 2 filmy Creed)

Smrtonosná zbraň

Martin Riggs není obyčejný policajt. Jeho impulsivnost a přímo sebevražedná odvaha jsou smrtonosnou zbraní pro každého, kdo pracuje proti němu! Anebo s ním. (4 filmy)

Star Trek

Uprostřed úžasné cesty, kterou doprovází spousta akce, humoru a vesmírného nebezpečenství, musejí nováčci na palubě hvězdné lodi USS Enterprise najít způsob, jak zastavit zlého Romulana Nera, jehož honba za pomstou ohrožuje celé lidstvo. (3 filmy)

Temný rytíř

Bruce Wayne po násilné smrti svých rodičů cestuje světem ve snaze bojovat s nespravedlností. Vrací se do Gothamu a stává se Batmanem – maskovaným válečníkem, který používá svoji sílu, inteligenci i technické vymoženosti k boji proti zlu. (3 filmy)

Pokračuj na filmy na HBO Max v rozlišení 4K