10 nejstahovanějších filmů 9. týdne (nejen) z Netflixu

Foto: Kingsman: První mise (20th Century Studios), Fresh (Hulu), Blacklight (Briarcliffe Entertainment)

Mezi pirátsky nejstahovanějšími filmy týdne se objevily dvě novinky. Žebříčku vládnoucí neesonovka Blacklight a na čtvrté pozici umístěná hororová komedie z Hulu, Fresh. Mezi první desítkou opět nechybí dvojice marvelovek, nový Matrix nebo další pokračování Vřískotu. Ani tentokrát se nedostalo na žádný snímek z Netflixu, což se ale velmi pravděpodobně změní příští týden. V pátek totiž má premiéru první velký blockbuster od Netflixu v tomto roce – Projekt Adam.

Nejstahovanější filmy 9. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. No Exit

Během sněhové bouře uvízne na odlehlém dálničním odpočívadle v horách vysokoškolský student a objeví unesené dítě ukryté v autě. Thriller ve stylu 90. let odehrávající se primárně na jednom místě. (uvedeno na Hulu)

9. Eternals

Snímek Eternals představí zcela nový tým superhrdinů filmového vesmíru Studií Marvel. Epický příběh se odehrává tisíce let a sleduje skupinu nesmrtelných hrdinů, kteří jsou nuceni vystoupit ze stínů, aby se opětovně spojili proti nejstaršímu nepříteli lidstva, Deviantům. (uvedeno na Disney+)

8. Project Gemini

Sci-fi thriller o vesmírné misi, která má za úkol terraformovat vzdálenou planetu. Mise však narazí na něco neznámého, co má s planetou vlastní plán. Ruský horor, který se netají inspirací u kultovního Vetřelce. (vyšlo na ruském streamu)

7. West Side Story

West Side Story vypráví klasický příběh o vášnivé rivalitě dvou pouličních gangů a romantické lásce dvou mladých lidí v prostředí New York City roku 1957. Remake režiséra Spielberga s celou řadou oscarových nominací. (uvedeno na HBO Max)

6. The Matrix Resurrections

Již téměř dvacet let žije Neo zdánlivě poklidný život jako Thomas A. Anderson v San Franciscu. Navštěvuje terapeuta, který mu předepisuje modré pilulky. Potkává každý den Trinity, ale navzájem se nepoznávají. (uvedeno na HBO Max)

5. Spider-Man: Bez domova

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svou zodpovědnost superhrdiny od běžného života, čímž se jeho nebližší ocitnou ve velkém nebezpečí. (oficiálně ještě nevyšlo)

4. Fresh

Noa je frustrovaná z procházení seznamovacích aplikací, které končí jen u trapných a nudných schůzek, a tak se rozhodne dát své číslo okouzlujícímu Stevovi po seznámení v obchodě s potravinami. (uvedeno na Hulu)

3. Vřískot

25 let po brutálních vraždách v městečku Woodsboro se na scéně objevuje nový vrah, který si nasadil na obličej kultovní bílou masku. Tentokrát se zaměří na teenagery, oživí tím dávno pohřbenou noční můru a opět odkryje strašidelnou minulost města. (uvedeno na Paramount+)

2. Kingsman: První mise

Zatímco se sebranka nejhorších tyranů a geniálních zločinců připravuje rozpoutat válku, jež má zahubit miliony lidí, jeden muž musí vyhrát závod s časem a zastavit je. Ve snímku Kingsman: První mise se stanete svědky zrodu první nezávislé tajné služby. (uvedeno na Disney+)

1. Blacklight

Travis Block je vládní agent, který se vyrovnává se svou temnou minulostí. Když odhalí spiknutí zaměřené na americké občany, ocitne se v hledáčku ředitele FBI, kterého kdysi pomáhal chránit. (uvedeno na Amazonu)

Pokračuj na nejstahovanější filmy 8. týdne