10 nejstahovanějších filmů 8. týdne (nejen) z Netflixu

Foto: West Side Story (20th Century Studios), No Exit (Hulu), Project 'Gemini' (KD Studios)

Tentokrát s řadou více či méně zajímavých novinek. Nechybí béčko Bruce Willise, ruské sci-fi ve stylu Vetřelce, Spielbergův muzikál nebo nejstahovanější filmy posledních týdnů a měsíců – Kingsmani, Vřískot a Spide-Man. Mezi první desítkou se tentokrát nenachází ani jeden titul z Netflixu.

Nejstahovanější filmy 8. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Gasoline Alley

Muž zapletený do trojnásobné vraždy tří hollywoodských hvězd začíná své vlastní vyšetřování. Potřebuje pomoc, a tak si přizve dva detektivy, kteří jsou mu v patách, aby odhalili spiknutí, které je výbušnější, než si kdokoli z nich dokázal představit. (uvedeno na iTunes)

9. No Exit

Během sněhové bouře uvízne na odlehlém dálničním odpočívadle v horách vysokoškolský student a objeví unesené dítě ukryté v autě. Thriller ve stylu 90. let odehrávající se primárně na jednom místě. (uvedeno na Hulu)

8. Eternals

Snímek Eternals představí zcela nový tým superhrdinů filmového vesmíru Studií Marvel. Epický příběh se odehrává tisíce let a sleduje skupinu nesmrtelných hrdinů, kteří jsou nuceni vystoupit ze stínů, aby se opětovně spojili proti nejstaršímu nepříteli lidstva, Deviantům. (uvedeno na Disney+)

7. Lékořicová Pizza

Patnáctiletý dětský herec Gary Valentine se v roce 1973 v San Fernando Valley připravuje na svůj školní den. Všimne si pětadvacetileté Alany Kaneové, asistentky fotografa, a naváže s ní koketní rozhovor. Ona jeho návrhy odmítá, ale sejde se s ním na večeři a naváží spolu přátelství. (uvedeno na Amazonu)

6. Project ‚Gemini‘

Sci-fi thriller o vesmírné misi, která má za úkol terraformovat vzdálenou planetu. Mise však narazí na něco neznámého, co má s planetou vlastní plán. Ruský horor, který se netají inspirací u kultovního Vetřelce. (vyšlo na ruském streamu)

5. The Matrix Resurrections

Již téměř dvacet let žije Neo zdánlivě poklidný život jako Thomas A. Anderson v San Franciscu. Navštěvuje terapeuta, který mu předepisuje modré pilulky. Potkává každý den Trinity, ale navzájem se nepoznávají. (uvedeno na HBO Max)

4. Spider-Man: Bez domova

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svou zodpovědnost superhrdiny od běžného života, čímž se jeho nebližší ocitnou ve velkém nebezpečí. (oficiálně ještě nevyšlo)

3. Vřískot

25 let po brutálních vraždách v městečku Woodsboro se na scéně objevuje nový vrah, který si nasadil na obličej kultovní bílou masku. Tentokrát se zaměří na teenagery, oživí tím dávno pohřbenou noční můru a opět odkryje strašidelnou minulost města. (uvedeno na iTunes)

2. West Side Story

West Side Story vypráví klasický příběh o vášnivé rivalitě dvou pouličních gangů a romantické lásce dvou mladých lidí v prostředí New York City roku 1957. Remake režiséra Spielberga s celou řadou oscarových nominací. (uvedeno na HBO Max)

1. Kingsman: První mise

Zatímco se sebranka nejhorších tyranů a geniálních zločinců připravuje rozpoutat válku, jež má zahubit miliony lidí, jeden muž musí vyhrát závod s časem a zastavit je. Ve snímku Kingsman: První mise se stanete svědky zrodu první nezávislé tajné služby. (uvedeno na Disney+)

Pokračuj na nejstahovanější filmy 7. týdne