Už v březnu dorazí do Česka HBO Max

Foto: HBO Max

O očekávaném příchodu HBO Max se dlouze spekulovalo, podobně jako tomu je dosud u konkurenčního Disney+. Nedávno však HBO oznámilo, že se streamovací služba v našich končinách spustí již 8. března. To však není vše, co společnost oznámila.

HBO Max přináší také určité inovace ve srovnání se zavedenou službu HBO GO, kterou zcela nahradí. Již registrovaní uživatelé HBO GO se však nemusí ničeho bát, neboť jejich předplatné a profil automaticky přesune. Nezapomeňte si však stáhnout novou aplikaci HBO Max do mobilu a dalších zařízení. Stávající zákazníci k tomu dostanou také slevu 33%, která bude platit napořád.

Tuto stálou slevu obdrží také každý předplatitel, jenž si do 31. března založí nový účet. Akční cena pro tyto zákazníky tedy činí 132 Kč na měsíc a od 1. dubna se navýší na 199 Kč, což je stejná částka jako u běžného předplatného Netflixu. HBO GO si na měsíc dosud účtuje 159 Kč, mírné zdražení však s sebou přináší i výhody.

HBO Max zvládne souběžně streamovat na třech zařízeních současně, zatímco HBO GO umožňuje pouze dva streamy. K tomu se připojilo až 5 uživatelských profilů a také 4K rozlišení s HDR nebo kvalitnější zvuk Dolby Vision 7.1.4.

HBO Max bude mít velký katalog filmů a seriálů společností HBO, DC Comics, Cartoon Network a v neposlední řadě samozřejmě i Warner Bros. Jejich nejnovější filmy budou na streamu dostupné už 45 po premiéře v kinech, a to bez příplatku.

Foto: HBO Max Česko na Facebooku