Projekt Adam: Netflix vypustil trailer na hvězdné sci-fi

Foto: Netflix

Projekty Shawna Levyho se kolikrát těší velké oblibě. Jako Producent pracoval na filmu Dennise Villeneuvea Příchozí z roku 2016, na produkci dělal také u seriálu Stranger Things, přičemž některé epizody i zrežíroval. Určitě si ho mnozí z nás pamatují díky filmu Free Guy s Ryanem Reynoldsem. Netflix nyní vypustil trailer na sci-fi film The Adam Project, kde jednu z hlavní rolí opět ztvárnil Reynolds. Na filmu se ale podílelo více hvězd.

Při sledování traileru Adam Project se nejde úplně ubránit pocitu, že snad půjde o jakýsi pokus skloubit dohromady pár elementů ze zmíněných Stranger Things a filmu Free Guy. Náznaky zápletky a některé záběry, vlastně celková vizuální stránka, totiž trochu připomínají starší sci-fi snímky. Ale přesto to vypadá, že Adam Project přijde s něčím docela novým, podobně jako to bylo u Stranger Things. Dalším elementem, který evokuje klasická sci-fi, je zde hudba, kterou pochopitelně ve filmu neuslyšíme. Nicméně u traileru navozuje lehký dojem retro. Bude se taky pravděpodobně jednat o retro ve stylu dětského dobrodružství, což je další prvek Stranger Things.

Zmíněným elementem ze sci-fi komedie Free Guy je pak samotný Reynolds. Levymu a Reynoldsovi se tedy nejspíš zalíbil nápad zkusit zopakovat úspěch ve stejném žánru. Reynolds však není jedinou hvězdou filmu. Dále se můžeme těšit třeba taky na Zoe Saldanu nebo Jennifer Garner a Marka Rufalla.

Na Netflixu od 11. března 2022.

Foto: Netflix