Kde sledovat film Batman (2022) online

Foto: Warner Bros.

Film Batman je nejnovější film o Temném rytíři, který není součástí DCEU a ani nenavazuje na žádný z dříve uvedených superhrdinských filmů společnosti Warner Bros. Lze snímek Batman již sledovat online?

Dva roky slídění po ulicích jako Batman, který nahání strach zločincům, zavedly Bruce Waynea hluboko do stínů Gotham City. Mezi zkorumpovanou sítí městských úředníků a vysoce postavených osobností má osamělý mstitel jen několik důvěryhodných spojenců – Alfreda Pennywortha a poručíka Jamese Gordona – a mezi svými spoluobčany se stal jediným ztělesněním pomsty.

The Batman online

Noirová detektivka s netopýřím mužem v hlavní roli, jak se novému batmanovskému snímku přezdívá, momentálně není online na žádné streamovací službě. Batman měl premiéru v kinech teprve v březnu tohoto roku a jeho příchod na HBO Max, které úzce spolupracuje se studiem Warner Bros., je na programu nejdříve za 45 dní ode dne uvedení. Batmana na HBO Max si tak užijí i čeští diváci, protože náhrada za současné HBO GO se v našich končinách spouští již 8. března.

Naši recenzi filmu Batman si můžete přečíst zde.

Foto: Warner Bros.