20 filmů a seriálů, které Netflix přidá v týdnu

Foto: Spravedlnost pro mladistvé (Netflix), Vikingové: Valhalla (Netflix), Anny (Bontonfilm)

Legendární letní trilogie Slunce, seno nebo časosběrný dokument uznávané režisérky Třeštíkové Anny. To jsou přední české novinky, které v týdnu uvidíme na Netflixu, pochopitelně ale dostaneme i slušnou porci originálních titulů, včetně nových Vikingů s podtitulem Valhalla. V neděli dorazí i kritikou rozcupovaný muzikál Cats (2019) pro ty nejotrlejší diváky.

Anny

Šestnáct let v životě ženy, která se v Praze přes den živí jako toaletářka a po nocích si přivydělává prostitucí. Dokumentární film. (21. února)

Girl Power

Tenhle dokument o autorkách grafitti z celého světa zkoumá, jak se ženy vypořádávají se subkulturou, ve které dominují muži. (21. února)

Mazel a Tajemství lesa

Klukovi z města se začne líbit na táboře až ve chvíli, kdy objeví magické lesní tvory a spřátelí se s nimi. Jejich kouzelnému lesu ale hrozí velké nebezpečí. (21. února)

Nezabíjej mě

Mirta a její milenec se předávkují. Ona se ale pak probere k životu a zjistí, že se ocitla ve světě plném násilí, o kterém neměla ani potuchy. (21. února)

Trilogie Slunce, seno…

Foto: Bohemia MP

Život v jihočeské vesnici obrátí naruby student zemědělské školy, co přijel na praxi a má v plánu zásadně vylepšit chov krav v místním družstvu. (21. února)

Tichý společník

Čerstvě rozvedená žena potřebuje znovu najít chuť do života, a tak se vrátí do rodné vesnice, kde se řeší dost bizarní problém. Na hřbitově už prý není žádné místo! (21. února)

Boj: Bubba Wallace – minisérie

Aktuálně jediný černošský účastník seriálu automobilových závodů NASCAR Bubba Wallace využívá svého talentu a pozice a snaží se tenhle sport změnit. Dokumentární seriál. (22. února)

Country v srdci

Zkrachovalý producent musí zapomenout na staré šrámy a napsat country hit, co zaboduje. Potkal totiž zpěvačku, které se sice nedaří, ale mohla by být víc než jen múza. (22. února)

Zapomeň na UFO

Deniz studuje a chtěla by se věnovat hudbě. Zakouká se do kluka, co frčí v závodech na motorkách, ale jejich vztah komplikuje rodina a nepřízeň osudu. (22. února)

Vita a Virginia

Ve 20. letech se utrápená Virginia Woolf potká se spisovatelkou Vitou Sackville-West, která vyznává volnou lásku. A jejich spalující vztah pak zboří všechny konvence. (23. února)

Karma’s World Music videos – 1. řada

Vstupte do hudebního světa Karmy, která se chopí mikrofonu – a svých kudrlinek – v tomto zábavném a funky playlistu plném rýmů a síly pozitivity! (24. února)

Hra na slávu – 1. řada

Po slavné indické herečce se slehla zem. A jak pátrání po ní běží, ukazuje se, že její bezchybná image je jenom přetvářka, co skrývá o hodně smutnější pravdu. (25. února)

Bez přestání

Zkorumpovaný policajt při zametání stop po nehodě zajde až do extrému. Kvůli výhrůžkám od záhadného svědka se mu pak ale začne rozpadat život pod rukama. (25. února)

Madea se vrací

Sláva, Madea se vrací! Na oslavě pravnukovy promoce sice dojde na pořádné rodinné drama, ale takové věci ona prostě nehodlá tolerovat. (25. února)

Spravedlnost pro mladistvé – 1. řada

Předsudky vůči nezletilým pachatelům proti pevnému přesvědčení o vině a trestu. Složité případy u soudu pro nezletilé dávají téhle přísné soudkyni občas pořádně zabrat. (25. února)

Vikingové: Valhalla – 1. řada

Po sto letech povstane nová generace legendárních hrdinů, aby vzala osud do svých rukou a vešla do dějin. Pokračování seriálu „Vikingové“. (25. února)

Vicky a Mystery

Po matčině smrti se zdrcená dcera s otcem usadí v divokém, ale krásném Cantalu. Pomůže jí tam jeden zvláštní tvor překonat bolest? Inspirované skutečným příběhem. (25. února)

Zase 15 – 1. řada

Její práce ani osobní život nestojí za nic. Pak ale třicetiletá Anita zjistí, že se může vrátit v čase do doby, kdy jí bylo patnáct. Dokáže změnit minulost? (25. února)

Cats

Nová, svěží adaptace kultovního muzikálu Andrewa Lloyda Webbera o kouzelných kočkách a výročním plesu, který jejich komunita pořádá. (27. února)

Queen & Slim

První rande dvou mladých lidí se změní v útěk, když zemře policista, která zastaví jejich auto. Prchající dvojice se pak vydá na cestu, která ji změní život. (27. února)

Pokračuj na přehled Netflix novinek z minulého týdne