19 novinek, které v týdnu uvede Netflix

Foto: Mozaika lží, Nejhorší spolubydlící, Proti ledu (vše Netflix)

Nejočekávanějšími novinkami Netflixu tohoto týdne jsou historické drama podle skutečné události Proti ledu, ve kterém se představí Nikolaj Coster-Waldau ze Hry o trůny a seriálová mysteriózní podívaná Mozaika lží s Toni Collette (Na nože). Netflix rovněž uvede další české filmy, zajímavou dokumentární sérii Nejhorší spolubydlící nebo jihokorejskou dobrodružnou komedie Piráti.

Můj báječný život

Nešťastně provdaná žena chce za každou cenu zabránit rozpadu svojí rodiny. Musí proto zastavit anonymního vyděrače, který hrozí, že odhalí její tajemství. (28. února)

Doktor Martin: Záhada v Beskydech

Nález podivuhodné kostry způsobí v malém beskydském městečku pořádný rozruch. Začíná velkolepé vyšetřování, které má rozlousknout pradávné tajemství hor. (1. března)

Nejasná zpráva o konci světa

Foto: Falcon

V odlehlé horské vesnici řeší dva mladí lidé tlak ze strany rodiny, neopětovanou lásku i dávnou kletbu, která jim brání být konečně spolu. (1. března)

Nejhorší spolubydlící – 1. řada

Brutální podvodníci a chladnokrevní zabijáci. Děsivé příběhy o nejhorších spolubydlících, které si nedokážete ani představit. Podle skutečnosti. (1. března)

Revival

Jejich kapela se sice rozpadla v roce 1972, ale teď se tihle slavní rockeři v penzi znova dali dohromady ve velkém stylu. Na jejich život to ale má nečeká dopad. (1. března)

Strážci spravedlnosti – 1. řada

Foto: Netflix

Tým superhrdinů trápí ztráta zdánlivě neohroženého vůdce, který zahynul při autodestrukci. Přesto se spolu musí postavit proti zlu ve světě i v sobě samých. (1. března)

Nespoutaný rytmus – 1. řada

Kromě tance nemají tyhle dvě kolumbijské tanečnice společného vůbec nic. A když se střetnou na parketu i mimo něj, svede je touha po úspěchu na zrádnou cestu. (2. března)

Piráti: Poslední královský poklad

Otrlí piráti a banditi z Čosonu hledají ztracené královské zlato. Musí přitom ale rozlousknout spoustu hádanek, přestát nebezpečné bouře a odolat nemilosrdným nepřátelům. (2. března)

Proti ledu

Dva muži hledají v rozlehlém Grónsku ztracenou mapu a musí přitom bojovat o holý život. Podle skutečného příběhu dánské polární výpravy z roku 1909. (2. března)

Delta Okavanga: Kousek ráje

Drama z divoké přírody, ve kterém čím dál horší období sucha dává poušti Kalahari zabrat. Zvířata se tu musí v boji o život spolehnout na sílu vlastní krve. (3. března)

He-Man a vládci vesmíru – 2. řada

Neohrožený teenager Adam a jeho parta statečných outsiderů objeví legendární moc Grayskullu – a svoje poslání bránit Eternii před děsivým Skeletorem. (3. března)

Půlnoc v hotelu Pera Palace – 1. řada

Ve starodávném istanbulském hotelu se novinářka dostane do minulosti, kde musí zastavit spiknutí, které by mohlo změnit osud moderního Turecka. (3. března)

Rodinná firma: Žhavé reality – 2. řada

Foto: Netflix

Reality show o rodině Kretzových, která se ve svojí realitce zaměřuje na luxusní nemovitosti a pomáhá klientům s nákupem a prodejem úžasných domů ve Francii i jinde. (3. března)

Víkendový útěk

Beth se snaží zjistit, co se stalo její nejlepší kámošce, která se ztratila na holčičím výletě do Chorvatska. Jenže co stopa, to další znepokojivá lež. (3. března)

Dřevomaniaci – 1. řada

Šikovný mrzout Jimmy DiResta shromažďuje dětské nápady na nádherně nesmyslné vynálezy. A když se mu zrovna chce, se svými parťáky je pak i vyrobí. (4. března)

Chudinka

Je jí přes třicet, nemá práci ani partnera, a navíc se jí příbuzní snaží někoho dohodit. Leyla se ale rozhodne začít znovu a pouští se po vlastní cestě za štěstím. (4. března)

Mozaika lží – 1. řada

Na malém městě dojde k brutálnímu útoku, po kterém vyjdou najevo skryté hrozby a smrtící tajemství. Ona díky tomu pak odhalí temnou minulost svojí matky. (4. března)

Nehorázné lži – 1. řada

Učitelka literatury chce spravedlivý trest pro chirurga, který ji prý na rande znásilnil. Ten ale její verzi celé události vehementně popírá. (4. března)

Neviditelná nit

Náctiletý kluk natáčí dokument o svých dvou otcích. V rodině ale dojde ke zvratu, který rozhodně nebyl ve scénáři. (4. března)

Pokračuj na novinky Netflixu minulého týdne