10 nejstahovanějších filmů 6. týdne (nejen) z Netflixu

Foto: Krotitelé duchů: Odkaz (Sony Pictures), Kingsman: První mise (20th Century Studios), Vem si mě (Universal Pictures)

Minulý týden se mezi nejstahovanější filmy zařadily dvě novinky ze streamů Peacock, respektive Disney+. Na první jmenovaný dorazila romantická komedie Vem si mě, na tu druhou, kterou už netrpělivě vyhlížíme v Česku, prequel Kingsmanů s podtitulem První mise. Mezi desítkou nejstahovanějších filmů týdne se nadále objevují tituly jako Není čas zemřít (poslední bondovka s Craigem), čtvrtý Matrix nebo dvě marvelovky Spider-Man: Bez domova a Eternals. Filmy z produkce Netflixu se mezi nejstahovanějšími filmy 6. týdne nenacházejí.

Nejstahovanější filmy 6. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Není čas zemřít

James Bond, agent 007, skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo. (uvedeno na iTunes)

9. The Matrix Resurrections

Již téměř dvacet let žije Neo zdánlivě poklidný život jako Thomas A. Anderson v San Franciscu. Navštěvuje terapeuta, který mu předepisuje modré pilulky. Potkává každý den Trinity, ale navzájem se nepoznávají. (uvedeno na HBO Max)

8. Krotitelé duchů: Odkaz

Ve filmu se přestěhuje svobodná matka se svými dvěma dětmi na maloměsto, kde společně objeví svoje spojení s původními krotiteli duchů a tajemný odkaz, který po sobě zanechal jejich dědeček. (uvedeno na iTunes)

7. Duna

Kultovní sci-fi dílo vypráví o mocenských bojích uvnitř galaktického Impéria, v nichž jde o ovládnutí planety Arrakis: zdroje vzácného koření – melanže, jež poskytuje zvláštní psychické schopnosti, které umožňují cestování vesmírem. (bude uvedeno na HBO Max)

6. Vem si mě

Ponížená zpěvačka udělá naprosto nečekaný a šokující krok. Rozhodne se provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem Vem si mě. Jennifer Lopez a Owen Wilson v příjemné romantické komedii. (uvedeno na Peacock)

5. Spider-Man: Bez domova

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svou zodpovědnost superhrdiny od běžného života, čímž se jeho nebližší ocitnou ve velkém nebezpečí. (oficiálně ještě nevyšlo)

4. Ulička přízraků

V kriminálním dramatu se představuje Bradley Cooper jako mladý ambiciózní umělec s nadáním zmanipulovat lidi díky vhodně zvolených slov, který se spojí s psychiatričkou (Cate Blanchett), která je však mnohem nebezpečnější než on sám. (uvedeno na HBO Max)

3. Eternals

Snímek Eternals představí zcela nový tým superhrdinů filmového vesmíru Studií Marvel. Epický příběh se odehrává tisíce let a sleduje skupinu nesmrtelných hrdinů, kteří jsou nuceni vystoupit ze stínů, aby se opětovně spojili proti nejstaršímu nepříteli lidstva, Deviantům. (uvedeno na Disney+)

2. Klan Gucci

Klan Gucci je inspirován šokujícím skutečným příběhem impéria italského módního domu. Tři desetiletí rodinné historie, v níž nechybí láska, zrada, dekadence, pomsta ani vražda, skládají dohromady mozaiku toho, co všechno s sebou nese slavná značka Gucci. (uvedeno na iTunes)

1. Kingsman: První mise

Zatímco se sebranka nejhorších tyranů a geniálních zločinců připravuje rozpoutat válku, jež má zahubit miliony lidí, jeden muž musí vyhrát závod s časem a zastavit je. Ve snímku Kingsman: První mise se stanete svědky zrodu první nezávislé tajné služby. (uvedeno na Disney+)

Pokračuj na nejstahovanější filmy 5. týdne roku 2022