20 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v roce 2021

Foto: TY (Netflix), Lucifer (Netflix), Dobrý Doktor (ABC)

Ačkoliv neznáme přesná čísla, podle serveru Flixpatrol se nejsledovanějším seriálem Netflixu v Česku v minulém roce stala podle předpokladů jihokorejská Hra na oliheň. Mezi první dvacítku se probojoval i Zaklínač s Henrym Cavillem, přestože premiéra druhé řady proběhla až v druhé polovině prosince. V žebříčku nechybí ani reality-show Too Hot to Handle nebo animovaná série ze světa League of Legends Arcane.

20. Světlo a stíny
19. Zaklínač
18. Sexuální výchova
17. TY
16. Sexify
15. Arcane
14. Too Hot to Handle
13. Jurský svět: Křídový kemp
12. Ginny a Georgia
11. Služka

10. Dobrý doktor

Šikovný, ale autistický chirurg se syndromem učence nastupuje do prestižní nemocnice. Jenže pacienti i ostatní zaměstnanci ho nepřijímají zrovna s důvěrou. Od tvůrce Dr. House.

9. Sex/Život

Vdané ženě se závazky se do rodinného života znova nabourá její bývalý. A představy o společných postelových dobrodružstvích jí zase jednou nedají spát. Smyslné drama o mučivém milostném trojúhelníku.

8. Nemocnice New Amsterdam

Do nejstarší americké nemocnice nastupuje svérázný ředitel, doktor Max Goodwin, který se nebojí provětrat místní poměry a pouští se do boje o životy pacientů. Netflix nabízí dvě série ze čtyř.

7. Bridgertonovi

Osm nerozlučných sourozenců Bridgertonových hledá lásku a štěstí mezi londýnskou smetánkou. Podle úspěšných románů od Julie Quinn. Seriál od Shondy Rhimes (Chirurgové) nominovaný na Emmy.

6. Lupin

Zloděj gentleman Assane Diop se ve šlépějích Arsèna Lupina vydává pomstít příkoří, které jeho otci způsobila jedna bohatá rodina. Třetí část je oficiálně na cestě.

5. Riverdale

Teenager Archie a jeho parta se na své cestě úskalími sexu, lásky, školy a rodiny zaplétají do temného tajemství městečka Riverdale. Oblíbený reboot komiksu se dočkal již šesti řad.

4. Koruna

Vládu královny Alžběty II. silně ovlivňovala politika i její osobní život. Příběh britské panovnice v seriálu inspirovaném historickými událostmi. Držitel cen Emmy a Zlatý glóbus za nejlepší seriál, který vynesl Emmy taky Olivii Colman, Claire Foy a dalším.

3. Lucifer

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. Seriál z produkce Netflixu byl ukončen ve velkém stylu.

2. Papírový dům

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. Španělský seriálový hit se rozloučil rovněž minulý rok.

1. Hra na oliheň

Stovky hráčů na mizině přijmou zvláštní pozvánku na dětskou hru. Uvnitř na ně čeká lákavá cena, ale může je stát život. Nejsledovanější seriál světa zaujal i české diváky.