15 filmů a seriálů (nejen) z Netflixu na novoroční víkend

Foto: Vraždy v Pembrokshire (Independent Television), Moře klidu (Netflix), Duna (Warner Bros.)

První novoroční víkend ve znamení čtvrté řady Cobry Kai a hromady dalších novinek. Na Netflixu dodatečně doporučujeme hvězdně obsazenou komedii K Zemi hleď! nebo další jihokorejský seriál Moře klidu o nebezpečné cestě na Měsíc. HBO GO od Nového roku nabízí speciál Harry Potter po 20letech, původní Matrix trilogii i novou britskou kriminálku Vraždy v Pembrokshire. Na prémiovou službu Google Play pak dorazila filmová Duna režiséra Villeneuvea.

Cobra Kai – 4. řada

Daniel a Johnny čelí stejnému nepříteli a rozhodnou se spolupracovat. Kreese si taky hledá spojence a ohlíží se při tom do minulosti. (Netflix)

Duna

Snímek vypráví příběh Paula Atreida, geniálního a nadaného mladíka, který byl předurčen k velkým věcem. (Google Play)

Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic

Daniel Radcliffe, Rupert Grint a Emma Watson se poprvé od posledního filmu čarodějnické ságy znovu setkají před kamerami. (HBO GO)

Karel

Hudebník, malíř, manžel a otec. Velmi osobní dokument o soukromém životě a mnoha rolích zpěváka Karla Gotta. (Netflix)

K zemi hleď

Dva astronomové vyrážejí na mediální turné, aby varovali lidstvo před smrtící kometou, která se řítí přímo na planetu Zemi. Zdá se ale, že to nikoho nezajímá. (Netflix)

Matrix (trilogie)

Za vším hledej Matrix. Zdál se vám někdy sen, který působil naprosto skutečně? Co kdybyste se nemohli probudit? Jak poznáte rozdíl mezi sněním a realitou? (HBO GO)

Moře klidu – 1. řada

Během nebezpečné čtyřiadvacetihodinové mise na Měsíc se vesmírní průzkumníci snaží získat vzorky z opuštěného vědeckého zařízení opředeného spoustou tajemství. (Netflix)

Na místě činu: Zabiják z Times Square – minisérie

V New Yorku 70. let řádí zvrácený sériový zabiják přezdívaný „Torzový vrah“ a uniká policii. Dokumentární seriál vás zavede do těch nejtemnějších zákoutí zločinu. (Netflix)

Statečné srdce

Ve Skotsku nastávají těžké časy: král zemřel, aniž by po sobě zanechal plnoletého dědice, a trůnu se zmocnil anglický panovník Eduard I., krutý pohan zvaný Dlouhán. (HBO GO)

Tiché místo: Část II

Po tragických událostech musí rodina Abbottových opustit svou farmu a pokračovat v tichém boji o přežití. (HBO GO)

Tři billboardy kousek za Ebbingem

Temně komediální drama od držitele Oscara Martina McDonagha pojednává o Mildred Haynesové (Frances McDormandová), které zavraždili dceru. (HBO GO)

Tvář vody

Geniální vypravěč Guillermo del Toro uvádí tak trochu jiný pohádkový příběh, který se odehrává v éře studené války v Americe kolem roku 1962. (HBO GO)

Úzkosti a jejich lidé – minisérie

Bankovní loupež a spousta rukojmích na prohlídce bytu, ale kdo to má na svědomí? Policie si neví rady a pro jistotu podezírá úplně všechny. (Netflix)

Víkend na chatě

Skupina starých přátel, kterým je dnes už přes třicet, se o víkendu sejde v malebné vile na pobřeží, aby oslavila Mitziiny narozeniny a uspořádala pro ni večírek – stejně jako v době, kdy byli teenagery. (HBO GO)

Vraždy v Pembrokshire – minisérie

V roce 2006 vrchní inspektor Steve Wilkins znovu otevírá dva nevyřešené případy vražd z 80. let minulého století, které souvisejí s vloupáním. (HBO GO)

Pokračuj na minulé víkendové tipy