17 výborných novinek na víkend (nejen) na Netflixu

Foto: Greenland: Poslední úkryt ( STXfilms), Není čas zemřít (United Artists), Zaklínač (Netflix)

Týden do Vánoc a Netflix již nadělil druhou řadu fantasy seriálu Zaklínač, do nabídky přidal i skvělé kousky jako katastrofický Greenland nebo čtyři roky staré krimi Dokonalá loupež. Na HBO GO nově najdeme Návrat detektiva, případně stále zábavného Hancocka s Willem Smithem. Prime Video láká na speciální epizodu The Grand Tour se svou kompletní trojicí Clarkson, May a Hammond.

Boží ruka

V Neapoli 80. let mladý Fabietto žije láskou k fotbalu. Potom přijde rodinná tragédie, která ho navede na nejistou, ale slibnou dráhu filmaře. (Netflix)

Den zrady

Nadšený a poněkud idealisticky zaujatý organizátor kampaně Stephen Meyers (Ryan Gosling) je odhodlán udělat vše pro prosazení guvernéra Mikea Morrise (George Clooney). (HBO GO)

Dokonalá loupež

Parta zručných lupičů se chystá na údajně nedobytnou pobočku centrální banky v Los Angeles. Do cesty se jim ale postaví elitní policejní jednotka. (Netflix)

Greenland: Poslední úkryt

K planetě Zemi se šíří zbytky komety, které ji můžou z velké části zničit. Zavládne zmatek a panika a členové jedné rodiny se musí probojovat do bezpečí. (Netflix)

Hancock

Will Smith se představuje v akcí nabité komedii jako Hancock – sarkastický, nedoceněný a životem zkoušený superhrdina, který upadl v nemilost veřejnosti. (HBO GO)

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

Když se Drákula setká s Erickou, okouzlující a tajemnou kapitánkou příšerácké výletní lodi, na kterou Mavis vzala svoji rodinu, je to láska na první pohled. (Netflix)

How the Beatles Changed the World

Rozhovory a vzácné archivní záběry dokazují, že Beatles dodnes ovlivňují hudbu a kulturu po celém světě. (Netflix)

Navždy spolu

Čerstvá novomanželka se procitne po autonehodě se ztrátou paměti. Její muž jí musí pomoct se vzpamatovat a taky znova dobýt její srdce. (Netflix)

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil

Temné město plné kriminálníků, zkorumpovaných policistů a sexy žen je zpět. Režiséři Robert Rodriguez a Frank Miller (který je zároveň autorem předlohy a scénáře) nechali na velkém plátně znovu ožít vizuálně podmanivý komiksový svět. (HBO GO)

Superstore – 6. řada

Foto: NBC

V laciném obchoďáku v americkém St. Louis řeší parta nepřehlédnutelných zaměstnanců trable se zákazníky, každodenní povinnosti a taky jeden druhého. (Netflix)

Tajemství, která máme

Žena traumatizovaná hrůzami holokaustu se snaží extrémními způsoby vymámit přiznání z muže, kterého má za dozorce z koncentračního tábora. (Netflix)

The Grand Tour – Carnage a Trois

Na výletě si trojice užije horolezecký výstup na horu, zneškodňování bomb, vrtulová auta, kaskadérské kousky s vrtulníkem a nejnapínavější závod svého života, než dorazí k Lamanšskému průlivu, kde dojde k dechberoucímu středověkému vyvrcholení. (Prime Video)

Tlusťoch

Santa je na tom špatně a musí vyrábět náhradní díly pro armádu. Dvanáctiletý pomstychtivý darebák si na něj objedná nájemného vraha. (Netflix)

Vraždy ve Starved Rock – 1. řada

Dokumentární seriál sleduje brutální vraždy žen ve státním parku Starved Rock v 60. letech 20. století a roky pochybností, které pronásledovaly syna státního zástupce v tomto případu. Po 60 letech se muž, který byl shledán vinným, snaží očistit své jméno. (HBO GO)

Zaklínač – 2. řada

Geralt z Rivie, nájemný zmutovaný lovec příšer, cestuje za svým osudem bouřlivým světem, kde lidé jsou často ohavnější než různé bestie. (Netflix)

Pokračuj na víkendové novinky z minulého týdne