14 dobrých novinek na Netflixu s českým dabingem

Foto: Temná dcera, Archive 81, Ztraceni ve vesmíru (vše Netflix)

Přelom roku byl na novinky Netflixu rozhodně bohatý, českého dabingu se ale dočkaly jen vybrané tituly. Mezi nimi pochopitelně nechybí hvězdně obsazená satira K Zemi hleď!, nové řady oblíbených seriálů Zaklínač, Ozark a Ztraceni ve vesmíru. Svou jazykovou přístupností ale potěšily i novinky jako hororové Archive 81 nebo výborný dokument 14 vrcholů.

14 vrcholů: Nic není nemožné

Nebojácný nepálský horolezec Nimsdai Purja stojí před výzvou, kterou na první pohled nejde zvládnout. Za sedm měsíců chce zdolat všech 14 světových osmitisícovek.

Archive 81

Archivář dostane za úkol opravit poškozené videokazety a při tom se zaplete do děsivé záhady, ve které figurují pohřešovaná režisérka a členové ďábelské sekty.

Barák

Temná animovaná komedie o záhadném domě, ke kterému se v různých obdobích vážou životy chudé rodiny, úzkostlivého investora a otrávené paní domácí.

Drž se blízko – 1. řada

Carlton Flynn zmizí přesně 17 let potom, co se ztratil Stewart Green, a mezi lidmi, kteří jsou s oběma muži nějak spojení, to spustí řetězovou reakci.

Jak jsem se zamilovala do gangstera

Tajemná žena vypráví o vzestupu a pádu Nikodema „Nikośe“ Skotarczaka, jednoho z nejproslulejších polských gangsterů. Inspirováno skutečným příběhem.

K zemi hleď!

Dva astronomové vyrážejí na mediální turné, aby varovali lidstvo před smrtící kometou, která se řítí přímo na planetu Zemi. Zdá se ale, že to nikoho nezajímá.

Ozark – 4. řada

Osvobození z pout kartelu se zdá být na dosah. Přesto můžou Byrdeovi nakonec doplatit na krach rodinných vztahů.

Papírový dům – poslední epizody

Ve Španělské národní bance už banda strávila víc než 100 hodin a Profesor je v ohrožení. A aby toho nebylo málo, blíží se nový nepřítel – armáda.

Temná dcera

Vyrazila si odpočinout k moři, jenže kvůli mladé matce z nedaleké vily se jí tam vybaví dávné vzpomínky. A klidná dovolená se nepříjemně zvrtne.

Vysoká čokoládová – 1. řada

Osm profíků studuje pod dozorem slavného čokolatiéra umění přípravy čokolády. Být nejlepší a dostat životní šanci ale může jenom jeden.

V nemilosti

Žena odsouzená za vraždu se po propuštění z vězení nedočká odpuštění, a tak se vydává hledat svoji mladší sestru, kterou kdysi musela opustit.

Zaklínač – 2. řada

Geralt se smíří s osudem a chrání Ciri před silami, které bojují o vládu nad Světem. A taky před její záhadnou mocí.

Zázraky korálového útesu

Rybka hranobřich si hledá domov na Velkém bariérovém útesu a proplouvá přitom úchvatným mikrosvětem plným fantastických tvorů.

Ztraceni ve vesmíru – 3. řada

Ve velkolepé závěrečné řadě donutí Robinsonovy jejich pud sebezáchovy se co nejrychleji znovu spojit a bránit Alfu Centauri před invazí robotů.