12 vybraných novinek, které nadělí Netflix tento týden

Foto: Smrt roku 2021!, Cobra Kai, Temná dcera (vše Netflix)

Na poslední týden tohoto roku plánuje Netflix zajímavé věci. Už v pondělí dorazí hodinový speciál Smrt roku 2021! od tvůrců Černého zrcadla, přesně na Silvestra pak hojně očekávaná čtvrtá řada seriálu Cobra Kai. Milovníci klasiky se dočkají Scorseseho Taxikáře, k vidění bude i hudební dokument z roku 1965 nazvaný Pop Gear.

Smrt roku 2021!

Archivní záběry a vtipné skeče v komediální retrospektivě roku 2021, který nám přinesl velké trable a taky pár příjemných událostí. (27. prosince)

Na místě činu: Zabiják z Times Square

V New Yorku 70. let řádí zvrácený sériový zabiják přezdívaný „Torzový vrah“ a uniká policii. Dokumentární seriál vás zavede do těch nejtemnějších zákoutí zločinu. (29. prosince)

Úzkosti a jejich lidé – minisérie

Bankovní loupež a spousta rukojmích na prohlídce bytu, ale kdo to má na svědomí? Policie si neví rady a pro jistotu podezírá úplně všechny. (29. prosince)

Kitz – 1. řada

Číšnice z Kitzbühelu se chce pomstít dívce, která podle ní může za smrt jejího bratra. Pronikne přitom do nablýskaného světa party bohatých mnichovských teenagerů. (30. prosince)

Rozsvítit noc – 2. část

V osmdesátých letech řeší ženy z oblíbeného japonského klubu ve vykřičené čtvrti Tchaj-peje žárlivost, rozchody, lásku i přátelství. (30. prosince)

Cobra Kai – 4. řada

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. Další pokračování série filmů Karate Kid. (31. prosince)

Drž se blízko – 1. řada

Životy fotoreportéra, fotbalové matky a detektiva z oddělení vražd naruší strašlivá událost z minulosti. Mysteriózní seriál od scénáristy Star Wars a Dobyvatelů ztracené archy. (31. prosince)

Temná dcera

Vyrazila si odpočinout k moři, jenže kvůli mladé matce z nedaleké vily se jí tam vybaví dávné vzpomínky. A klidná dovolená se nepříjemně zvrtne. (31. prosince)

Queer tým – 6. řada

Připravte si kapesníky! Úplně nová Úžo Pětka nabízí tipy, emocemi nabité proměny a srdceryvná odhalení, která spustí vodopád pocitů. (31. prosince)

Pop Gear

Foto: Associated British Pathe

V téhle sbírce uslyšíte kapely z období takzvané britské invaze, třeba Animals a Herman’s Hermits, a uvidíte i záběry z koncertu Beatles z roku 1963. (1. ledna)

Taxikář

Klasický thriller Martina Scorseseho s Robertem De Nirem v roli Travise Bickleho, paranoidního a násilnického taxikáře z New Yorku. (1. ledna)

Záchranný plán – 3. řada

Pařížanka Elsa se nemůže vyrovnat s rozchodem, tak jí její kamarádky tajně najmou profesionálního společníka. Ale jejich plán funguje až příliš dobře. (1. ledna)

Pokračuj na Netflix novinky minulého týdne