32 novinek, které Netflix přidá v týdnu

Foto: Kovboj Bebop: Lovec odměn (Netflix), Peklo (Netflix), Radioaktivita (StudioCanal)

V tomto týdnu zamíří na Netflix hned několik očekávaných kousků. Už v pátek má svou premiéru očekávaná seriálová adaptace Kovboj Bebop: Lovec odměn, ve stejný den dorazí také jihokorejské Peklo nebo hvězdný muzikál Tick tick… BOOM!. Předplatitelé se mohou těšit také na béčkovou šílenost s Nicolasem Cagem Willyho kouzelný svět, životopisný snímek Radioaktivita s Rosamund Pike a spoustu dalších titulů.

Bolest a sláva

Filmový režisér, kterému přestává sloužit zdraví, hledá inspiraci a najde ji na nečekaném, ale dobře známém místě. (15. listopadu)

Judy

Je švorc, se svými dětmi se nevídá a zoufale potřebuje začít znova. V roce 1968 se Judy Garland vydá na vyprodané turné po Londýně. (15. listopadu)

Lidé, místa, věci

Autor komiksů, kterého opustí manželka, se snaží nezbláznit a dál vychovávat dvojčata, udržet si dvě práce a začít nový život. (15. listopadu)

Kolo zázraků

Plavčík z Coney Islandu vypráví příběh marnotratné dcery na útěku před mafií a vášnivé nevlastní matky, kterou trápí její mizerný život. (15. listopadu)

Kuroko no basket: Poslední hra

Foto: Netflix

Když jeho bývalí soupeři utrží zdrcující porážku v exhibičním zápase proti věhlasnému streetballovému týmu, dostane Kuroko příležitost oprášit dres „Zázračné generace“. (15. listopadu)

Magický hlas rebelky

Životopisný dokument, ve kterém Marta Kubišová vypráví o svém životě, hudební kariéře a občanské angažovanosti za sovětské okupace Československa. (15. listopadu)

Mauritánec: Deník z Guantanáma

Po letech věznění na Guantánamu získá Mohamedou Ould Slahi mocného spojence – obhájkyni Nancy Hollanderovou. Film podle skutečných událostí. (15. listopadu)

Radioaktivita

Geniální a oddaná vědkyně Marie Curie se s manželem Pierrem vydává na pouť za objevy, které změní dějiny. (15. listopadu)

Willyho kouzelný svět

Tichý samotář se nechá přesvědčit, aby začal uklízet v pekelném chátrajícím zábavním parku. Tam ale musí bojovat proti oživlým ďábelským robotům o holý život. (15. listopadu)

Záblesk slávy

Tři sestry z Detroitu v 60. letech založí hudební skupinu a rychle se proslaví. Náhlý úspěch jim ale brzy převrátí život vzhůru nohama. (15. listopadu)

Pokusný Honza a sekaná z jiné dimenze – interaktivní

Honza a Bob vyrazí na interaktivní výpravu za naprosto dokonalou sekanou, aby nemuseli jíst tu hrůzu, co jim upekl táta. Přidáte se k nim? (16. listopadu)

Policajt ze školky 2

Drsný agent FBI v utajení nastupuje jako učitel do školky, aby získal ukradená data z programu na ochranu svědků. Pokračování akční komedie. (16. listopadu)

Trhák pana Bowfingera

Foto: Universal Pictures

Zoufalý producent s partou amatérů vymyslí plán, jak do svého filmu dostat nejslavnějšího hollywoodského herce Kita Ramseyho. Ten se to ale nesmí dozvědět. (16. listopadu)

Trollové

Když jejich trollí kamarády zajmou hladoví Bergeni, vydají se optimistická princezna Poppy a její mrzutý kamarád Větvík za svým největším dobrodružstvím. (16. listopadu)

Bajka

Elitní nájemný vrah se musí rok skrývat a nikoho nezabíjet. Jeho nový, poklidný život ale začnou narušovat vetřelci z podsvětí. (17. listopadu)

Bajka: Zabiják, co nezabíjí

Elitní zabiják se snaží vést normální život, ale musí nějak ochránit mladou ženu a zastavit člověka, který se chce pomstít. A nesmí přitom nikoho zabít! (17. listopadu)

Noc ohňů

V hornaté oblasti Mexika, kde se skvěle daří máku, drží tři holky pevně při sobě. Jenom spolu se totiž vypořádají s útrapami, které má na svědomí drogový kartel. (17. listopadu)

Pán Tygrů 2

Chování majitele zoo se v tomhle skutečném příběhu nájemné vraždy úplně vymkne kontrole. A to je nelegální chov kočkovitých šelem i bez toho plný výstředních postav. (17. listopadu)

Vánoční flow

Slavný rapper a houževnatá novinářka si spolu o Vánocích nečekaně začnou. Protiklady se sice přitahují, ale bude jim to opravdu klapat? (17. listopadu)

Zde odtrhněte – 1. řada

Autor komiksů, který si svoje svědomí představuje jako mluvícího pásovce, odjíždí s kamarády z Říma a cestou se zamýšlí nad svým životem i vytouženou láskou. (17. listopadu)

Hafani ve vesmíru – 1. řada

Zemi zvoní hrana, a tak zoufalí vědci vypustí do vesmíru geneticky vylepšené psy, aby pro lidstvo vyčmuchali nový domov. (18. listopadu)

Princezna z cukrárny 3: Hvězdná romance

Po krádeži cenné vánoční relikvie poprosí královna Margaret a princezna Stacy, které jako by si z oka vypadly, o pomoc odvážnou dvojnici Fionu a jejího sexy expřítele. (18. listopadu)

Zkrátka dokonalý

Foto: Netflix

Rozvedený právník se zamiluje do charismatické kardioložky. On je ale o dvě hlavy menší a její rodina to dost prožívá. Poslechne Ivana hlas svého srdce? (18. listopadu)

Bomba

Bývalý televizní zprávař uvádí rozhlasový pořad, do kterého mu zavolá anonym s výhrůžkou. Cynický moderátor vycítí šanci vrátit se na výsluní, ale za jakou cenu to bude? (19. listopadu)

Kovboj Bebop: Lovec odměn – 1. řada

Lovci odměn Spike, Jet a Faye – šviháci, co mají věčně hluboko do kapsy – spolu brázdí sluneční soustavu a hledají kšefty. Dokážou ale utéct před Spikovou minulostí? (19. listopadu)

Lidská mysl: máme jasno – 2. řada

Zamysleli jste se někdy, co se vlastně děje ve vaší hlavě? Poučný seriál poutavě vysvětluje, jak funguje mozek, od snění až po úzkostné poruchy. (19. listopadu)

Měj mě taky rád

Vězeň v doprovodu dozorce jede domů za dcerou, se kterou by se chtěl usmířit. Cestu mu ale překazí tragická zpráva. (19. listopadu)

Peklo -1. řada

Nadpřirozené bytosti vynášejí krvavé rozsudky a posílají lidi do pekla. Na základě představy o boží spravedlnosti proto vznikne náboženská skupina. (19. listopadu)

Procesí

Šesti mužům, které v dětství sexuálně zneužívali katoličtí kněží, dodá chuť do života tvorba krátkých filmů inspirovaných jejich traumatem. (19. listopadu)

Tick tick… BOOM!

Nadějný hudební skladatel těsně před třicítkou řeší milostné pletky i vztahy s přáteli a snaží se nezbláznit se z toho, že musí prorazit dřív, než bude pozdě. (19. listopadu)

Tvůj obraz – 1. řada

Úspěšná malířka narazí na chytrou mladou ženu, se kterou se kdysi spřátelila. A tohle setkání rozvrátí záviděníhodný život umělkyně natolik, že z ní zbyde jenom stín. (19. listopadu)

Vyfouknutí: Vánoce – 1. řada

Pět kumštýřů je zpátky ve sklářské dílně a maká na vánočních kouscích. Vítěz pak najde pod stromečkem bohatou nadílku. (19. listopadu)

Pokračuj na novinky Netflixu z minulého týdne