28 známých filmů nově na Netflixu

Foto: Legenda o Zorrovi (Columbia/Sony), Strážci - Watchmen (Warner Bros.), Táta je doma 2 (Paramount Pictures)

Záplavu originálních titulů z dílny Netflixu doprovodila rovněž slušná nabídka nově přidaných známých filmů. Jen za posledních měsíc jsme jich na Netflixu našli osmadvacet, které stojí za pozornost. Kromě nedávno přidaných tuzemských filmů, nepřehlédněte také znovu uvedeného Baby Drivera, filmové Downton Abbey, Ježka Sonica nebo novou klasiku Malé ženy. Na Netflix doputovaly rovněž blockbustery jako série Transformers nebo Strážci – Watchmen Zacka Snydera.

Abstinent

Pobyt v léčebně znamená pro devatenáctiletého Adama druhou šanci. Aby ji ale nepromarnil, musí přijmout pomoc a převzít odpovědnost za to, co dělá.

Baby Driver

Holobrádek Baby má rád muziku a jako řidič zločinců si udělal pořádný dluh u mafiánského bosse. Teď už mu zbývá jen poslední jízda, ale nic nejde podle plánu.

Blue Story

Válka gangů v jižním Londýně rozdělí dlouholeté kamarády. Oceněné kriminální drama, ve kterém jeho scénárista a režisér rapuje v roli sboru jako ve starověkém divadle.

Boj za svobodu

Farmář z Mississippi dá za americké občanské války dohromady nesourodou skupinu dezertérů a uprchlých otroků a postaví se do čela povstání proti Jihu.

Božský Oak

Manažerka hudební skupiny se musí vyrovnat se ztrátou milovaného bratra a napadne ji, jestli se náhodou nepřevtělil do zázračného malého kytaristy.

Downton Abbey

Vraťte se v čase s Crawleyovými a jejich služebnictvem, kteří se pečlivě připravují na novou éru a na královskou návštěvu. I dokonalé plány se ale můžou zvrtnout.

D2: Vlakem až na konec světa

Nezapomenutelná cesta z Ostravy do Vladivostoku po nejdelší železnici na světě změní čtyřem přátelům život.

Děs (1971)

Hlídačce pocuchá nervy pár děsivých událostí a taky návrat biologického otce jejího svěřence, kterého propustili z psychiatrie.

Deštivý den v New Yorku

Pár vysokoškoláků vyrazí v rámci studijního úkolu do New Yorku a myslí si na romantický víkend. Tamní „velký svět“ ale převrátí jejich plány vzhůru nohama.

Drtivý dopad

Foto: Paramount Pictures

K Zemi se nezadržitelně blíží kometa, která může zničit život na zemi. Americký prezident povolává bývalého kosmonauta, který má velet jednotce, která kometu rozdrtí.

Chlap na střídačku

Zuzana jednoho dne zjistí, že její manžel to už dlouho táhne s jinou. Svojí sokyni proto navrhne, že by se o něj mohly podělit.

Ježek Sonic

Šerif z malého města pomáhá mimozemskému ježkovi uniknout před šíleným doktorem, který chce jeho nadzvukovou rychlost využít k ovládnutí světa.

Legenda o Zorrovi

Foto: Paramount Pictures

Don Alejandro de la Vega se doslechne o plánu překazit snahu Kalifornie stát se suverénním státem a vrátí se na scénu jako maskovaný mstitel Zorro.

Léto patří rebelům

Jonas chce zavzpomínat na svoje dětská letní dobrodružství, a tak zamíří na slovenský venkov strávit prázdniny u dědečka Bernarda.

Malé ženy

Ve druhé půlce 19. století si spisovatelka chce konečně žít podle svého. Vzpomíná taky na těžké, ale láskyplné časy, kdy měla nablízku tři energické sestry a kamaráda.

Matky

Čtyři celoživotní kámošky řeší velké nároky ostatních členů svých rodin, bouřlivé vztahy i složitý život matek v digitální době.

Pohádkář

Policejní kapitán Rott odhalí při vyšetřování milostný trojúhelník dvou žen a muže. Ten vedl dvojí život, aby mohl být s oběma.

Rodinný život (1970)

Ve strhujícím dramatu na pozadí Anglie 70. let přijde mladá žena skoro o zdraví i rozum kvůli potratu, do kterého ji tlačí přísní rodiče.

Sopranistky

Devadesátá léta jsou v plném proudu a pro studentky skotské katolické školy znamená cesta na pěveckou soutěž v Edinburghu příležitost se pořádně odvázat.

S.O.S. Titanic (1979)

Cestující na palubě Titaniku navazují přátelské i milostné vztahy. Vzrušující plavba se ale po srážce s ledovcem promění v noční můru. Dramatizace s hvězdným obsazením.

Strážci – Watchmen

Skupina superhrdinů, kterým bylo na paralelní Zemi roku 1985 zakázáno používat nadpřirozené schopnosti, se po vraždě jednoho z nich spojí proti neznámé hrozbě.

Štěstí je krásná věc

Výhra v loterii otevře Čendovi a Janě dveře k pohádkovému životu. Naruší ale jejich láskyplný vztah a přiláká nové, nechtěné přátele.

Táta je doma a Táta je doma 2

Hodný a ochotný nevlastní táta přivítá v domě ultramužného exmanžela svojí ženy. Situace se rychle změní ve válku tatínků.

The Prodigy

Proč se její geniální synek najednou chová tak divně? Tady něco nehraje a ona tomu musí přijít na kloub.

Transformers

Autoboti a Deceptikoni bojují o nadvládu nad Zemí a mladý Sam Witwicky zatím netuší, že je jedinou nadějí pro přežití lidstva. (zahrnuje Transformers 1, Transformers 2, Transformers 3 a Transformers: Poslední rytíř)

Výjimeční přátelé

Spisovatel Lloyd Vogel se spřátelí se slavným moderátorem dětského televizního pořadu Fredem Rogersem a snaží se překonat trauma z minulosti.

Železná lady

Margaret Thatcher, první britská premiérka, dokázala za svojí kariéry změnit pravidla vedení a politiky.

Ženská pomsta

Tři zhrzené manželky se na skupinové terapii rozhodnou společně zničit životy a kariéry svých sobeckých a nevěrných manželů.

Pokračuj na minulý přehled nejnovějších známých filmů na Netflixu