17 novinek (nejen) z Netflixu, které můžete vidět o víkendu

Foto: Red Notice (Netflix), Arcane (Netflix), Město lží (Saban Films)

Netflix uvedl dlouho očekávaný blockbuster Red Notice s hvězdným triem Dwayne Johnson, Gal Gadot a Ryan Reynolds, kromě něj dorazila také seriálová animovaná novinka ze světa League of Legends, Arcane. Na HBO GO nově najdeme Město lží s Johnnym Deppem, internetové drama Odpojit nebo povedenou dánskou podívanou Tiché srdce. Skvělé kousky najdeme také na prémiových službách, třeba český Deníček moderního fotra.

13 hodin: Tajní vojáci z Benghází

11. září 2012 zaútočí teroristé na americkou ambasádu v libyjském Benghází. Šestičlenná skupina bývalých elitních mariňáků je pověřena úkolem bránit CIA. Portrét skutečného hrdinství z dílny režiséra Michaela Baye. (HBO GO)

Arcane – 1. řada

Sousední města Piltover a Zaun proti sobě válčí a dvě sestry stojí v souboji magických technologií a protichůdných názorů na opačných stranách barikády. Působivý seriál podle hry „League of Legends“ od Riot Games. Postavy namluvili Hailee Steinfeld a Kevin Alejandro. (Netflix)

Divoká zvířata – 1. řada

Dechberoucí seriál o nejúžasnějších tvorech naší planety, který přibližuje nevídané okamžiky z jejich života – od dojemných až po brutální. Seriálem provázejí Bryan Cranston, Rebel Wilson, Rashida Jones a Pedro Pascal. (Netflix)

Město lží

Detektiv losangeleské policie Russell Poole (Johnny Depp) nedokáže vyřešit svůj největší případ – vraždy hudebních legend Tupaca Shakura a Christophera Wallace přezdívaného Notorious B.I.G. (HBO GO)

Odpojit

Foto: LD Entertainment

Tvrdě pracující právník, který neustále visí na telefonu, nemá čas na komunikaci s vlastní rodinou. Odcizení manželé používají internet jako prostředek k úniku z dávno rozpadlého vztahu. (HBO GO)

Pokání

Toto provokativní anglické drama sleduje osudy mladých milenců Cecilie a Robbieho. Když je pár rozdělen lží, kterou vykonstruovala Ceciliina žárlivá mladší sestra Briony, musí se všichni tři vypořádat s následky. (HBO GO)

Přebíhání

20. léta, New York. Mladá černoška narazí na kamarádku z dětství, která se vydává za bělošku, a tohle setkání převrátí její svět vzhůru nohama. Intimní drama o rasové identitě a taky režisérský debut Rebeccy Hall. V hlavních rolích Tessa Thompson a Ruth Negga. (Netflix)

Pýcha a předsudek

V tomto filmovém zpracování oblíbeného románu žije Elizabeth se svou matkou, otcem a sestrami na anglickém venkově. Jako nejstarší z dcer čelí sílícímu tlaku rodičů, aby se vdala. (HBO GO)

Red Notice

Psycholog z FBI musí spojit síly s nejhledanějším zlodějem uměleckých předmětů na světě, kterému jde po krku. Jinak totiž nedostane podvodnici, co je pořád o krok napřed. Hvězdně obsazená akční komedie od režiséra Mrakodrapu. Nejdražší film Netflixu všech dob. (Netflix)

Reminiscence

Nick Bannister, pomáhá svým klientům odemknout ztracené vzpomínky a vést je napříč temně svůdným světem minulosti. Jeho život se však navždy změní poté, co přijme novou klientku jménem Ma. (O2TV)

Sedm vězněných

Zubožený mladík se chce dostat ze spárů pašeráka lidí. Bude se držet svých morálních zásad i v boji o holý život? Drama Alexandra Moratta po úspěšné premiéře na benátském filmovém festivalu získalo cenu Sorriso Diverso. (Netflix)

Tiché srdce

Tři generace se sejdou na víkend u lůžka matky rodu Esther, která trpí nevyléčitelnou nemocí. Jejím posledním přáním je zemřít, než ji nemoc definitivně dostihne, a proto se chce ještě naposled rozloučit se svými nejbližšími. Dánský film. (HBO GO)

Tygr a drak

Foto: Sony Pictures

Oscarový snímek proslulého režiséra Anga Lee vypráví epický milostný příběh zasazený do staré Číny. Yun-Fat Chow exceluje v hlavní roli legendárního bojovníka Li Mu-paje, který už nechce dále prolévat krev. (HBO GO)

Vyšehrad: Seryjál

Tvůrci projektu Vyšehrad si váží všech fanoušků původního onlinového seriálu, a tak se rozhodli jim zkrátit čas při čekání na jeho filmové pokračování. Proto přišli s unikátním projektem, v němž spojili všechny epizody původního internetového seriálu. (O2TV)

Výměnný obchod – 1. řada

V rozhlasovém pořadu Výměnný obchod lidi nabízejí různé věci k prodeji. Sběratelé aut, komiksů nebo třeba strašidelných soch klaunů si ho proto rozhodně nenechají ujít. Novinka nejen pro milovníky Mistrů zastavárny. (Netflix)

Pokračuj na filmové a seriálové novinky z minulého týdne