15 novinek na Netflixu, které mluví česky

Foto: Hypnotic (Netflix), Ježek Sonic (Paramount Pictures), Armáda lupičů (Netflix)

Netflix na přelomu října a listopadu naděloval divákům, kteří upřednostňují českou tvorbu a celkově tituly v českém znění. Do nabídky totiž doputovaly tuzemské novinky jako Abstinent s Josefem Trojanem, divácky populární komedie Matky nebo road movie, které ani nevidělo kina, D2: Vlakem až na konec světa. Český dabing nově nabízejí očekávaný heist Armáda lupičů, Ježek Sonic s výborným Jimem Carreym nebo druhá řada fantasy Zámek a klíč.

Abstinent (český film)

Pobyt v léčebně znamená pro devatenáctiletého Adama druhou šanci. Aby ji ale nepromarnil, musí přijmout pomoc a převzít odpovědnost za to, co dělá.

Armáda lupičů

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby její partě pomohl vyloupit tři legendární sejfy různě po Evropě.

Astrologický průvodce pro zlomená srdce – 1. řada

Alice má zlomené srdce a přestává věřit, že si někoho najde. Když se ale spřátelí s charismatickým odborníkem na astrologii, nechá se při výběru partnera vést hvězdami.

Colin v černobílém – 1. řada

Dramatický seriál o tom, jak se Colin Kaepernick v době dospívání snažil prorazit a jak přitom řešil otázky rasy, kultury a společenského postavení.

D2: Vlakem až na konec světa (český film)

Nezapomenutelná cesta z Ostravy do Vladivostoku po nejdelší železnici na světě změní čtyřem přátelům život.

Hypnotic

Jenn cítí, že se v osobním ani profesním životě nikam neposouvá. Pomoc hledá u tajemného hypnoterapeuta, jenže rychle zjistí, že je její mysl zatažená do nebezpečné hry.

Chlap na střídačku (český film)

Zuzana jednoho dne zjistí, že její manžel to už dlouho táhne s jinou. Svojí sokyni proto navrhne, že by se o něj mohly podělit.

Ježek Sonic

Šerif z malého města pomáhá mimozemskému ježkovi uniknout před šíleným doktorem, který chce jeho nadzvukovou rychlost využít k ovládnutí světa.

Léto patří rebelům (český film)

Jonas chce zavzpomínat na svoje dětská letní dobrodružství, a tak zamíří na slovenský venkov strávit prázdniny u dědečka Bernarda.

Matky (český film)

Čtyři celoživotní kámošky řeší velké nároky ostatních členů svých rodin, bouřlivé vztahy i složitý život matek v digitální době.

Motiv? – 1. řada

Foto: Netflix

V Jeruzalémě roku 1986 postřílí čtrnáctiletý kluk svoje spící rodinné příslušníky. Dokumentární seriál, ve kterém zasvěcené osoby řeší, co se tenkrát vlastně stalo.

Pohádkář (český film)

Policejní kapitán Rott odhalí při vyšetřování milostný trojúhelník dvou žen a muže. Ten vedl dvojí život, aby mohl být s oběma.

Štěstí je krásná věc (český film)

Výhra v loterii otevře Čendovi a Janě dveře k pohádkovému životu. Naruší ale jejich láskyplný vztah a přiláká nové, nechtěné přátele.

Zámek a klíč – 2. řada

Tři sourozenci s mámou se po otcově vraždě nastěhují na jeho rodové sídlo. Objeví kouzelné klíče, které odemykají nové schopnosti – a tajemství.

Ženská pomsta (český film)

Tři zhrzené manželky se na skupinové terapii rozhodnou společně zničit životy a kariéry svých sobeckých a nevěrných manželů.

Pokračuj na minulý přehled nejnovějších titulů na Netflixu s dabingem