15 nejlepších novinek, které uvede Netflix tento týden

Foto: Tenhle příběh je pravda, Modřiny, Chlapec, kterému říkají Vánoce (vše Netflix)

Na Netflixu ožívá duch Vánoc. Přesně měsíc před nejkrásnějším svátkem v roce dorazí originální celovečerák Chlapec, kterému říkají Vánoce, minisérie Tenhle příběh je pravda, ve které hrají Kevin Hart a Wesley Snipes, třináctidílné anime Supergrázlové nebo kriminální dokument Do hloubky: Zmizení Birgit Meier. Milovníci talentových show se navíc mohou těšit na Vysokou čokoládovou, dorazí i režijní debut Halle Berry nazvaný Modřiny.

Psanci

Šikanovaný mladík se zakouká do dívky, která ho přivede mezi svoje kamarády. A léto plné krádeží, loupeží a lásky ve španělské Gironě roku 1978 může začít. (22. listopadu)

Vládci vesmíru: Odhalení – 2. část

Katastrofální bitva rozbila Eternii na kusy a Teela a její překvapiví spojenci teď musí zabránit zániku vesmíru. Pokračování klasiky z 80. let. (23. listopadu)

Chlapec, kterému říkají Vánoce

Odhodlaný Nikolas se při hledání svého táty dostane do kouzelné země, kde potká elfy i svůj osud. Domů se vrátí s darem naděje. (23. listopadu)

Makléři z Hollywoodu – 4. řada

Elitní makléři z firmy Oppenheim Group prodávají bohatým zájemcům z Los Angeles život v luxusu. Rozhodující jsou vztahy, což často přináší pořádné drama. (24. listopadu)

Modřiny

Před lety schytala ponižující porážku v ringu. Teď má tahle MMA zápasnice poslední šanci dát si život do pořádku – vrací se k ní totiž syn, kterého kdysi opustila. (24. listopadu)

Tenhle příběh je pravda – minisérie

Šílená noc s bratrem ve Filadelfii dostane světoznámého komika do šlamastiky, ze které zoufale hledá cestu. V sázce je víc než jenom jeho kariéra. (24. listopadu)

Robin není myš

Optimistická Robin vyrůstá v myší rodině a o Vánocích má velké přání. Zjistí tenhle ptáček konečně, kdo vlastně je? A naučí se létat? (24. listopadu)

Sněžný kluk

Osiřelá divoška a její legrační kamarádi pomáhají uprchlému yettimu vrátit se přes celou Čínu domů do Himálaje. V patách je jim ale neodbytný lovec. (24. listopadu)

R jako rodina – 5. řada

Vypravte se s Murphyovými zpátky do 70. let, kdy se děti toulali bez dozoru, pivo teklo proudem a chlapa od televize nikdo nedostal. (25. listopadu)

Supergrázlové – 1. řada

Johnny Bolt se s týmem pochybných superpadouchů chystá na svůj poslední džob – chce okrást krutého zločineckého bosse, který má zvláštní schopnosti. To nemůže nevyjít. (25. listopadu)

Do hloubky: Zmizení Birgit Meier – minisérie

Birgit Maier zmizela v roce 1989. Vyšetřování případu dlouho maří policejní přešlapy, ale Birgitin bratr neúnavně pátrá po tom, co se jí doopravdy stalo. (26. listopadu)

Vánoční hrad

Úspěšná spisovatelka má na krku velký skandál, a tak radši zmizí do Skotska. Tam jí padne do oka starý hrad a čeká ji tahanice s mrzutým vévodou, který ho vlastní. (26. listopadu)

Vysoká čokoládová – 1. řada

Osm profíků studuje pod dozorem slavného čokolatiéra umění přípravy čokolády. Být nejlepší a dostat životní šanci ale může jenom jeden. (26. listopadu)

Zhýčkaný spratci

Tři rozmazlení sourozenci si musí začít vydělávat na živobytí. Jejich bohatý otec totiž předstírá, že o všechno přišel, aby jim dal cennou lekci. (26. listopadu)

Rozsvítit noc – 1. část

V osmdesátých letech řeší ženy z oblíbeného japonského klubu ve vykřičené čtvrti Tchaj-peje žárlivost, rozchody, lásku i přátelství. (26. listopadu)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne