10 pirátsky nejstahovanějších filmů týdne (nejen) z Netflixu

Foto: Duna (Warner Bros.), Venom 2: Carnage přichází (Sony Pictures), Red Notice (Netflix)

Dvě marvelovky (Venom 2 a Shang-Chi) a dvojitá porce Ryana Reynoldse (Free Guy a Red Notice) v popředí nejstahovanějších filmů uplynulého týdne. Mezi první desítkou nechybí ani poslední bondovka Daniela Craiga (Není čas zemřít), velkolepá Duna nebo Spencer s Kristen Stewart.

Nejstahovanější filmy 47. týdne 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Poslední noc v Soho

Studentka módního návrhářství Eloise se právě přestěhovala z ospalé anglické vesničky do životem pulzujícího Londýna. Už to může s psychikou mladé holky solidně zacloumat. Mnohem víc ji ale ovlivňují „noční dobrodružství“, které zažívá po usnutí v pronajatém pokojíku vlídné paní domácí. (uvedeno na iTunes)

9. Král Richard: Zrození šampiónek

Příběh Richarda Williamse (Will Smith), trenéra a otce světově proslulých tenistek Venus a Sereny, který má geniální plán jak dostat své dcery z ulic Comptonu v Kalifornii na světovou tenisovou scénu. (uvedeno na HBO Max)

8. Free Guy

Ryan Reynolds hraje bankovního úředníka, který zjistí, že je ve skutečnosti nehratelnou postavou ve videohře. A tak se rozhodne stát se hrdinou, který přepíše vlastní příběh. V prostředí, kde neexistují žádná omezení a kde je vše dovoleno musí zachránit svět dřív, než bude zničen. (uvedeno na Amazonu)

7. Red Notice

Interpolem vydávaný Red Notice je celosvětová výzva ke stíhání a zatčení nejhledanějších zločinců planety. Když ale odvážná loupež svede dohromady gaunera, který je na špičce černé listiny FBI (Johnson), a dva konkurenční kriminálníky (Gadot, Reynolds), může se stát i nemožné. (uvedeno na Netflixu)

6. Finch

Tom Hanks hraje Finche, muže, který se vydá na dojemnou a důležitou cestu s cílem nalézt v nebezpečném a zpustošeném světě nový domov pro svoji neobvyklou rodinu – svého milovaného psa a nově zkonstruovaného robota. (uvedeno na Apple TV+)

5. Spencer

Film se zaměřuje na život princezny Diany v době, kdy byla vdaná za prince Charlese. Jejich manželství v té době nebylo ideálním, bylo plné nenávisti a lží. Na veřejnosti musí vypadat jako zamilovaný a ideální pár, ale v soukromý je to pravý opak. (uvedeno na iTunes)

4. Duna

Kultovní sci-fi dílo vypráví o mocenských bojích uvnitř galaktického Impéria, v nichž jde o ovládnutí planety Arrakis: zdroje vzácného koření – melanže, jež poskytuje zvláštní psychické schopnosti, které umožňují cestování vesmírem. (bude uvedeno na HBO Max)

3. Shang-Chi a legenda o deseti prstenech

Hlavním hrdinou je superhrdina čínského původu Shang-Chi, který je konfrontován se svojí minulostí, když je zapleten do sítě tajemné organizace Deset prstenů. Jedná se o druhý film ze čtvrté fáze MCU. Ve filmu uvidíme skutečného záporáka Mandarina. (uvedeno na Disney+)

2. Není čas zemřít

James Bond, agent 007, skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo. (uvedeno na iTunes)

1. Venom 2: Carnage přichází

V prvním filmu o Venomovi se novinář Eddie Brock připletl do podivného experimentu, díky němuž se stal hostitelem mimozemského symbionta Venoma. Druhý film na něj navazuje a odhaluje mocného nepřítele. Střet sil je proto nevyhnutelný. (uvedeno na iTunes)