Rod draka a Peacemaker! HBO Max představilo nejočekávanější seriály

Foto: And Just Like That..., Rod draka, Peacemaker (vše HBO Max)

HBO Max oznámilo, že se spustí na 27 územích během úvodní fáze příchodu na evropský trh. V roce 2022 streamovací platformu uvidíme v sedmi nových zemích, včetně Nizozemska, Turecka, Řecka, Islandu, Estonska, Lotyšska a Litvy. Navíc již 20 území potvrdilo, že HBO Max spojí světově proslulé značky Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network a Max Originals.

V rámci  virtuálního spuštění HBO Max bylo ohlášeno, že se streamovací platforma v Evropě rozjede již 26. října. Streamovací služba bude koncem tohoto měsíce nejprve dostupná ve Švédsku, Dánsku, Norsku, Finsku, Španělsku a Andoře, poté budou následovat teritoria ve střední a východní Evropě a také Portugalsko v roce 2022.

HBO Max vypustilo upoutávky na seriály, na které spousta fanoušků už neprodleně čeká. Dále bylo oznámeno, že filmy Warner Bros. budou letos k dispozici na HBO Max pouhých 45 dní po uvedení v kinech. Příští rok ve Španělsku, Portugalsku, Nizozemsku, Řecku, na Islandu a ve střední a východní Evropě HBO Max nabídne zákazníkům snížení měsíčního předplatného a nové roční předplatné nabídne 12 měsíců za cenu osmi.

Rod draka

Záběry z nově připraveného seriálu z pozadí Game of Thrones dostanou fanoušky jistě do kolem. V krátké ukázce můžeme vidět nejen herce Matta Smitha, který hraje samotného draka, prince Daemona Targaryena, ale také se setkáváme i s tvářemi několika vedlejších herců. House Of The Dragon zaznamenává začátek konce rodu Targaryenů a události vedoucí k Targaryenské občanské válce, známé jako „Tanec draků“. Desetidílná série bude odvysílána v blíže neurčeném termínu v roce 2022.

Peacemaker

Seriál vytvořený Jamesem Gunnem je spin-offem ke druhému pokračování The Suicide Squad a představuje tak první seriál v DC Extended Universe. John Cena si tak zopakoval svou roli z filmu z roku 2021, kde ztvárnil nemilosrdného vraha, jenž věří v dosažení míru za každou cenu. Peacemaker bude debutovat na HBO Max v lednu 2022.

And Just Like That…

S novou upoutávkou přišly krátké odpovědi. Seriál má stanovenou premiéru již na prosinec. Ve stručném klipu herečka Sarah Jessica Parker informovala fanoušky, že spinoff jejich milované show přijde na HBO Max už za pouhou měsíc – a že série se právě natáčí v New Yorku.

Succession

HBO Max nás potěšilo i novou ukázkou ke třetí sérii seriálu Succession. Seriál se zaobírá příběhem o intrikující rodině mediálních magnátů. Ukázka představuje Kendalla Roye, jak opouští tiskovou konferenci ze druhé série, na které zradil svého otce, rodinného patriarchu Logana Roye.