19 filmů a seriálů, které přidá Netflix tento týden

Foto: Zabiják v pláštěnce: Past na korejského predátora, Insiders, Maya a tři bojovníci (vše Netflix)

Na Netflix míří druhá řada Zámku a klíče, animovaný seriál Maya a tři bojovníci z produkce oscarového Guillerma del Tora (Tvář vody, Hellboy) a očekávaná dokusérie Zabiják v pláštěnce: Past na korejského predátora. Milovníci českého filmu se navíc mohou těšit na divácky oblíbenou komedii Matky, která teprve v červnu putovala do kin. Potěší také uvedení filmového Panství Downton hned zkraje tohoto týdne.

Downton Abbey

Vraťte se v čase s Crawleyovými a jejich služebnictvem, kteří se pečlivě připravují na novou éru a na královskou návštěvu. I dokonalé plány se ale můžou zvrtnout. (19. října)

Gábinin kouzelný domek – 3. řada

Roztomilé čičinky, ztřeštěné nápady a nenapodobitelná kouzla! Milovnice koťat Gábi a její věrný parťák Pandy už na vás čekají s hromadou úžasných kočičích dobrodružství. (19. října)

Wražda

Matka v domácnosti a milovnice detektivek vyšetřuje vraždu ženy a odhaluje při tom nejstřeženější tajemství obyvatel městečka. (19. října)

Noční zuby

Mladý řidič nabere dvě tajemné ženy, které má celou noc vozit z večírku na večírek. Pak se ale ukáže, co jsou obě zač – půjdou mu totiž po krku. (20. října)

Zásek

Během pandemie platí v Paříži přísný lockdown a potrhlí obyvatelé jednoho činžáku si musí zvyknout na nový život. A taky jeden na druhého. (20. října)

Zase spolu

Tři dívky adoptované různými americkými rodinami díky testům DNA zjistí, že jsou sestřenice, a vyrazí společně do Číny, aby našly svoje biologické rodiče. (20. října)

Kovboj Bebop – 1. řada

Foto: TV Tokyo

Bývalý nájemný vrah, bývalý polda, podvodnice, hacker a datový pes tvoří nesourodou partu lovců odměn, která pročesává vesmír a má věčně hluboko do kapsy. (21. října)

Insiders – 1. řada

Je jich dvanáct a myslí si, že se dostali do posledního kola konkurzu na reality show. Ve skutečnosti je ale už tajně natáčejí a hra o sto tisíc eur dávno běží. (21. října)

Láska, sex a goop – 1. řada

Reality show, ve které odvážné páry hledají cestu k intenzivnějším sexuálním prožitkům a hlubší intimitě za asistence Gwyneth Paltrow a týmu odborníků. (21. října)

Tut tut autíčko Otík – 6. řada

Tú, tú – a jedéééém! Připravte se na legraci i dobrodružství s okouzlujícím dětským vozítkem jménem Otík Klakson, které se prohání po křivolakých silničkách Autíčkova. (21. října)

Dynastie – 4. řada

Carringtonovi a Colbyovi za pomoci svých potomků v současné předělávce klasické večerní telenovely opět soupeří o to, kdo získá moc nad rodinným bohatstvím. (21. října)

Image

Foto: A Team Productions

Novinářka se sblíží s mladým Maročanem při snaze rozptýlit stereotypy ohledně komunity, ale do všeho se připlete její senzachtivý kolega. (22. října)

Malý mluvka

Hravý kytarista, kterého vykopli z domu i kapely, najde útočiště u jedné účetní a jejího syna a otce. Mohlo by jim to spolu ladit? (22. října)

Maya a tři bojovníci – 1. řada

Odvážná princezna se srdcem bojovnice se vydá naplnit dávné proroctví a zachránit lidstvo před hněvem pomstychtivých bohů. (22. října)

Pěkná divočina – 1. řada

Vtipný a zároveň vzdělávací animovaný seriál o odvážném zoologovi, jeho nebojácné neteři a bojácném pomocníkovi, kteří spolu objevují svět a zachraňují divoká zvířata. (22. října)

Piklírna – 1. řada

Reptiliáni existují a přistání na Měsíci bylo jeden velký podvod. Pro nespolečenskou, ale geniální vědkyni a její partu podivínů jsou konspirační teorie denní chleba. (22. října)

Zabiják v pláštěnce: Past na korejského predátora

Yoo Young-chul na začátku 21. století vraždil svoje oběti kladivem. Dokumentární seriál o pátrání po tomhle sériovém vrahovi, který rozséval strach po celém Soulu. (22. října)

Zámek a klíč – 2. řada

Tři sourozenci s mámou se po otcově vraždě nastěhují na jeho rodové sídlo. Objeví kouzelné klíče, které odemykají nové schopnosti – a tajemství. (22. října)

Matky

Čtyři celoživotní kámošky řeší velké nároky ostatních členů svých rodin, bouřlivé vztahy i složitý život matek v digitální době. (24. října)

Pokračuj na novinky Netflixu z minulého týdne