16 filmů a seriálů, které přidá Netflix v tomto týdnu

Foto: Dnes v noci v lese nikdo nespí 2, Hypnotic, Armáda lupičů (vše Netflix)

Na Netflix už tento týden dorazí Armáda lupičů, prequel Snyderovy Armády mrtvých odehrávající se v Praze, nový španělský komediální seriál Čas, který ti věnuji nebo originální thriller Hypnotic od tvůrců snímku The Open House. Netflix rovněž uvede novou porci českých filmů, osmou řadu komiksového Arrowa nebo Ježka Sonica s Jimem Carreym.

Sex: Jak to rozbalit

Foto: Netflix

Rapová hvězda Saweetie pořádá oslavu sexuálního zdraví a pozitivního přístupu k sexu. Asistují jí přitom odborníci, upřímní komici i loutky absolutně bez zábran. (26. října)

Astrologický průvodce pro zlomená srdce – 1. řada

Alice má zlomené srdce a přestává věřit, že si někoho najde. Když se ale spřátelí s charismatickým odborníkem na astrologii, nechá se při výběru partnera vést hvězdami. (26. října)

Dnes v noci v lese nikdo nespí 2

Ženu, která jako jediná přežila krvavý masakr, potká hrozný osud. Nejistý nováček v řadách policie tak musí překonat strach a zabránit dalšímu krveprolití. (27. října)

Hypnotic

Jenn cítí, že se v osobním ani profesním životě nikam neposouvá. Pomoc hledá u tajemného hypnoterapeuta, jenže rychle zjistí, že je její mysl zatažená do nebezpečné hry. (27. října)

Je jenom moje!

Holka z malého města chodila s okouzlujícím policistou, ze kterého se vyklubal nebezpečný stalker. A teď se musí vymanit z jeho smrtících spárů. (27. října)

Motiv? – minisérie

Foto: Netflix

V Jeruzalémě roku 1986 postřílí čtrnáctiletý kluk svoje spící rodinné příslušníky. Dokumentární seriál, ve kterém zasvěcené osoby řeší, co se tenkrát vlastně stalo. (28. října)

Armáda lupičů

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby její partě pomohl vyloupit tři legendární sejfy různě po Evropě. (29. října)

Colin v černobílé – 1. řada

Dramatický seriál o tom, jak se Colin Kaepernick v době dospívání snažil prorazit a jak přitom řešil otázky rasy, kultury a společenského postavení. (29. října)

Čas, který ti věnuji – 1. řada

Lina a Nico se po dlouhých letech rozejdou. Lina by chtěla začít znova a taky myslet na Nica každý den trochu míň, ale nedaří se jí to. (29. října)

Ježek Sonic

Šerif z malého města pomáhá mimozemskému ježkovi uniknout před šíleným doktorem, který chce jeho nadzvukovou rychlost využít k ovládnutí světa. (29. října)

Luis Miguel: The Series – 3. řada

Tenhle seriál je dramatizací životního příběhu mexické superhvězdy, zpěváka Luise Miguela, který už desítky let fascinuje davy nejen v latinské Americe. (29. října)

Mythomaniac – 2. řada

Vyhořelá pracující matka, které si rodina neváží, podezírá partnera z nevěry. Aby opět získala jeho pozornost, začne předstírat vážné onemocnění. (29. října)

Arrow – 8. řada

Z bohatého playboye se stane pomstychtivý superhrdina v kápi, který chrání město před zloduchy vyzbrojený jen lukem a šípy. Podle komiksu Green Arrow z dílny DC Comics. (31. října)

D2: Vlakem až na konec světa

Nezapomenutelná cesta z Ostravy do Vladivostoku po nejdelší železnici na světě změní čtyřem přátelům život. (31. října)

Léto patří rebelům

Jonas chce zavzpomínat na svoje dětská letní dobrodružství, a tak zamíří na slovenský venkov strávit prázdniny u dědečka Bernarda. (31. října)

Abstinent

Pobyt v léčebně znamená pro devatenáctiletého Adama druhou šanci. Aby ji ale nepromarnil, musí přijmout pomoc a převzít odpovědnost za to, co dělá. (31. října)

Pokračuj na přehled Netflix novinek z minulého týdne