15 originálů Netflix, které dorazí v říjnu

Foto: TY, Armáda lupičů, Modrá až na kost (vše Netflix)

Netflix v říjnu uvede méně atraktivních novinek, než tomu bylo třeba v září, to ale neznamená, že by nebylo z čeho vybírat. Dorazí Viník s Jakem Gyllenhaalem (remake dánského Tísňového volání), teen vyvražďovačka Máš někoho doma, nová řada dokumentárního seriálu Filmy našeho dětství, další zajímavá jihokorejská novinka Modrá až na kost, covidová komedie Zásek a hlavně Armáda lupičů, prequl Armády mrtvých odehrávající se v Praze.

Viník

Utrápený policejní detektiv přeložený na tísňovou linku se snaží zachránit zoufalou volající. Pravda se ale postupně prodírá na povrch a přichází čas zúčtování. (1. října)

Služka – 1. řada

Mladá matka uteče od násilnického partnera, a aby sobě i svému dítěti zařídila lepší budoucnost, začne pracovat jako uklízečka. (1. října)

Drsná čtvrť – 4. řada

Nástup na střední školu otestuje přátelství čtyř chytrých, vtipných a praktických teenagerů z drsné čtvrti Los Angeles. (4. října)

Skrytá tvář sportu – 1. řada

Dokumentární seriál o propojení zločinu a sportu, který rozebírá mezinárodní skandály z pohledu očitých svědků. (6. října)

Máš někoho doma

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (6. října)

Muž v domácnosti – nové epizody

Legendární Tacu z japonské mafie jakuzy, přezdívaný Nesmrtelný drak, kdysi zmizel z podsvětí. Teď se ale vrací jako naprosto oddaný muž v domácnosti. (7. října)

Bright: Duše samuraje

V Japonsku zrovna začala éra Meidži, ale tenhle ronin má jiné starosti. Musí totiž spojit síly s orčím zabijákem a zkusit zachránit elfí sirotu před společným nepřítelem. (12. října)

Filmy našeho dětství – 3. řada

Foto: Netflix

U těchhle kasovních trháků jsme společně užili spoustu zábavy. Seznamte se s herci, režiséry a dalšími lidmi ze zákulisí, kteří je pro vás natočili. (12. října)

Modrá až na kost – 1. řada

Zavraždili jí otce a ona se chce pomstít. Obrátí se proto na mocného bosse podsvětí a pod jeho vedením se dá k policii. (15. října)

TY – 3. řada

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (15. října)

Zásek

Během pandemie platí v Paříži přísný lockdown a potrhlí obyvatelé jednoho činžáku si musí zvyknout na nový život. A taky jeden na druhého. (20. října)

Maya a tři bojovníci

Odvážná princezna se srdcem bojovnice se vydá naplnit dávné proroctví a zachránit lidstvo před hněvem pomstychtivých bohů. (22. října)

Zámek a klíč – 2. řada

Tři sourozenci s mámou se po otcově vraždě nastěhují na jeho rodové sídlo. Objeví kouzelné klíče, které odemykají nové schopnosti – a tajemství. (22. října)

Zabiják v pláštěnce: Past na korejského predátora – 1. řada

Foto: Netflix

Na začátku roku 2000 ubíjel Yoo Young-chul své oběti k smrti a naháněl strach po celém Soulu. Tento dokumentární seriál vypráví o pátrání po sériovém vrahovi. (22. října)

Armáda lupičů

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby její partě pomohl vyloupit tři legendární sejfy různě po Evropě. (29. října)