10 známých filmů, které právě končí na Netflixu

Foto: Rocketman (Paramount Pictures), Kajínek (H.C.E.), Cizinec ve vlaku (Lionsgate)

Netflix se v polovině října rozloučí s desítkou poměrně zajímavých filmů. Službu z licenčních důvodů opustí dvojice českých snímků – Kajínek režiséra Petra Jákla a animák Lichožrouti, životopisný Rocketman ověnčený Oscarem, hororové Noční můry z temnot nebo Rezistence, druhá část ze série Divergence. Předplatitelé Netflixu však o bohatý obsah rozhodně nemusí mít strach. Týdenní nášup novinek doplňuje každý měsíc i vydatná porce zapůjčeného materiálu.

After: Polibek

Nevinná prvačka Tessa Youngová má jasno v tom, co chce od života. To se ale změní ve chvíli, kdy se jí do cesty připlete nepředvídatelný drsňák Hardin Scott. (14. října)

Cizinec ve vlaku

Každý den stejná cesta vlakem do práce a z práce. Dnes se ale tenhle pojišťovák nechal zlákat a kývl na podezřele výhodnou nabídku od tajemné spolucestující. (14. října)

Jsem božská

Po úrazu na spinningu v sobě nejistá žena objeví pořádnou dávku sebevědomí a nebojácně se vrhne do života, randění i tancování. (14. října)

Kajínek

Odsouzený vrah přesvědčený o svojí nevinně, který už jednou dokázal utéct z vězení, jde za mříže do nechvalně proslulé věznice, odkud ještě nikdy nikdo neunikl. (14. října)

Který je ten pravý?

Čerstvě opuštěná čtyřicátnice se dvěma dětmi u sebe ubytuje tři mladé filmaře. Nový nekonvenční život jí ale zkomplikuje manžel, který se k ní rozhodne vrátit. (14. října)

Noční můry z temnot

Skupinka koledníků se o Halloweenu schová před partou chuligánů do strašidelného domu, kde objeví knihu děsivých příběhů, které se začnou opravdu odehrávat. (14. října)

Rezistence

Mezi frakcemi se schyluje k válce a Jeanine neúnavně hledá Tris, protože bez jejích divergentních schopnosti nepůjde otevřít záhadná relikvie. (14. října)

Tenkrát v Benátkách

Banda ničemů mu unesla milovaného psa. Aby ho dostal zpátky, musí utahaný soukromý detektiv udělat kápovi gangu pár službiček, co nejsou zrovna zákonné. (14. října)

Rocketman

Popová hvězda Elton John v léčebně vzpomíná na svoje skromné začátky, nadčasové skladby i opojné chvíle plné inspirace a různých výstřelků. Podle skutečných událostí. (15. října)

Lichožrouti

Spousta lidí věří, že se ponožky prostě občas zatoulají bůhvíkam. Přitom existuje úplně logické (většinou pletené) vysvětlení – Lichožrouti. (15. října)