10 nejstahovanějších filmů týdne na torrentech (nejen z Netflixu)

Foto: Duna (Warner Bros.), Copshop ( Open Road Films), Halloween zabíjí (Universal Pictures)

V žebříčku nejstahovanějších filmů týdne se objevují hned tři novinky. Velkolepá sci-fi Duna unikla na internet ještě před oficiální premiérou na HBO Max a zakotvila na šesté pozici. Třetí místo patří druhému dílu Halloweenu z novodobé trilogie, žebříček ovládnul akční thriller Copshop režiséra Joea Carnahana (Boss Level, Mezi vlky). Mezi desítkou nejstahovanějších titulů nechybí ani Black Widow, Sebevražedný oddíl nebo dvojka animáku Addamsovy rodiny, která se do českých kin teprve chystá. Ani tentokrát v popředí nefiguruje žádný snímek z Netflixu.

Nejstahovanější filmy 41. týdne 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Temný dům

Beth (Rebecca Hall), která se vzpamatovává z nečekané smrti svého manžela, zůstává sama v domě u jezera, který pro ni postavil. Začíná však odhalovat jeho znepokojující tajemství a je odhodlaná je rozluštit. (uvedeno na iTunes)

9. Black Widow

Skupina velmi nebezpečných lidí odhalila už téměř zapomenutou minulost Black Widow, a ta se proto musí vydat na cestu napříč celým světem, zatímco je pronásledována Taskmasterem – neúprosným zabijákem, jehož jediný úkol je ji zničit. (uvedeno na Disney+)

8. Sebevražedný oddíl

Tým Task Force X, neboli Sebevražedný oddíl má za úkol zničit veškeré dokumenty týkající se projektu Hvězdice. I kdyby je to mělo stát život. Vězňům je do lebky implementováno výbušné zařízení ovládané na dálku, kdyby se vězni případně rozhodli z mise dezertovat. (uvedeno na HBO Max)

7. Addamsova rodina 2

Morticii a Gomeze trápí, že jejich děti dospívají. Aby získali zpět své pouto, rozhodnou se nacpat Wednesday, Pugsleyho, strýčka Festera a celou partu do svého strašidelného karavanu a vyrazit na poslední strašidelnou rodinnou dovolenou. Co by se mohlo pokazit? (uvedeno na Amazonu)

6. Duna

Kultovní sci-fi dílo vypráví o mocenských bojích uvnitř galaktického Impéria, v nichž jde o ovládnutí planety Arrakis: zdroje vzácného koření – melanže, jež poskytuje zvláštní psychické schopnosti, které umožňují cestování vesmírem. (bude uvedeno na HBO Max)

5. Čas

Trable v ráji se projevují ve chvíli, kdy děti na pláži najdou opuštěné věci patřící jiným hostům hotelu a z moře vytáhnou mrtvolu. Než se z prvotního šoku vzpamatují, čeká je mnohem větší otřes. (uvedeno na iTunes)

4. Old Henry

Ovdovělý farmář a jeho syn se obezřetně ujmou záhadného zraněného muže s brašnou peněz. Když si pro peníze přijde skupina mužů, kteří se vydávají za strážce zákona, musí se farmář rozhodnout, komu věřit. Při obléhání své usedlosti farmář odhalí talent pro střelbu, který všechny překvapí a zpochybní jeho pravou identitu. (uvedeno na iTunes)

3. Halloween zabíjí

Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) tak dlouho utíkala před tichým vraždícím monstrem jménem Michael Myers, až se rozhodla změnit taktiku. Přestala utíkat, začala bojovat. Nalákala Michaela do dokonalé pasti. Ta sklapla, jenže… (uvedeno na Peacock)

2. Free Guy

Ryan Reynolds hraje bankovního úředníka, který zjistí, že je ve skutečnosti nehratelnou postavou ve videohře. A tak se rozhodne stát se hrdinou, který přepíše vlastní příběh. V prostředí, kde neexistují žádná omezení a kde je vše dovoleno musí zachránit svět dřív, než bude zničen. (uvedeno na Amazonu)

1. Copshop

Film se odehrává v malém městě na policejní stanici, která se promění v bojiště. Na jedné straně stojí nelítostný zabiják Bob, proti němu pak mladá, ale chytrá policajtka. A mezi nimi podvodník Teddy, který si musí vybrat, na čí stranu se přidá. (uvedeno na iTunes)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne