10 nejstahovanějších filmů 39. týdne (nejen) z Netflixu

Foto: Queenpins (Paramount Pictures), Addamsova rodina 2 (Universal Pictures), The Card Counter (Focus Features)

Akční komedie Free Guy setrvává na první příčce nejstahovanějších filmů, druhé místo si zabrala novinka legendárního filmového scénáristy Paula Schradera, The Card Counter s Oscarem Isaacem. Třetí je hororové pokračování Candymana. Mezi deseti nejstahovanějšími filmy týdne se objevují ještě dvě horké novinky, na čtvrté příčce animovaná Addamsova rodina 2 a Queenpins, americká komedie na sedmé pozici. Zástupce Netflixu se tentokrát ve výběru nenachází.

Nejstahovanější filmy 39. týdne 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Rychle a zběsile 9

Dominic Toretto si myslel, že si konečně bude moci začít užívat klidný život s Letty a synem Brianem, jenže pak se ozvala jeho minulost. V týmu lumpů, kteří se rozhodli ovládnout svět, figuruje i člověk, který je stejně odvážný a nebezpečný jako Dom. (uvedeno na Amazonu)

9. Black Widow

Skupina velmi nebezpečných lidí odhalila už téměř zapomenutou minulost Black Widow, a ta se proto musí vydat na cestu napříč celým světem, zatímco je pronásledována Taskmasterem – neúprosným zabijákem, jehož jediný úkol je ji zničit. (uvedeno na Disney+)

8. Expedice: Džungle

Film studia Disney Expedice: Džungle, inspirovaný slavnou atrakcí v zábavním parku Disneyland, je dobrodružnou výpravou do amazonské džungle, ve které se představí Dwayne Johnson jako charismatický kapitán lodi a Emily Blunt jako odvážná průzkumnice na své misi. (uvedeno na Disney+)

7. Queenpins

Dvě znuděné paničky z předměstí, Connie a její nejlepší kamarádka JoJovi vymyslí plán, jak na falešných kuponech vydělat miliony dolarů. Vše se vyvíjí velmi dobře, dokud se na jejich aktivitu detailně nepodívá místní důstojník a poštovní inspektor. (uvedeno na Paramount+)

6. Sebevražedný oddíl

Tým Task Force X, neboli Sebevražedný oddíl má za úkol zničit veškeré dokumenty týkající se projektu Hvězdice. I kdyby je to mělo stát život. Vězňům je do lebky implementováno výbušné zařízení ovládané na dálku, kdyby se vězni případně rozhodli z mise dezertovat. (uvedeno na HBO Max)

5. Čas

Trable v ráji se projevují ve chvíli, kdy děti na pláži najdou opuštěné věci patřící jiným hostům hotelu a z moře vytáhnou mrtvolu. Než se z prvotního šoku vzpamatují, čeká je mnohem větší otřes. (oficiálně ještě nevyšlo)

4. Addamsova rodina 2

Morticii a Gomeze trápí, že jejich děti dospívají. Aby získali zpět své pouto, rozhodnou se nacpat Wednesday, Pugsleyho, strýčka Festera a celou partu do svého strašidelného karavanu a vyrazit na poslední strašidelnou rodinnou dovolenou. Co by se mohlo pokazit? (uvedeno na Amazonu)

3. Candyman

Jeho jméno znají všichni, ale vyslovit si ho netroufne nikdo. Kultovní hrdina všech strašidelných historek, jehož poznávacím znakem je zlověstný hák natřený medem a roj včel. (uvedeno na Amazonu)

2. The Card Counter

Thriller o pomstě, vyprávěný se Schraderovou typickou filmovou intenzitou, vypráví příběh bývalého vojenského vyšetřovatele, který se stal hazardním hráčem pronásledovaným duchy svých minulých rozhodnutí. (uvedeno na iTunes)

1. Free Guy

Ryan Reynolds hraje bankovního úředníka, který zjistí, že je ve skutečnosti nehratelnou postavou ve videohře. A tak se rozhodne stát se hrdinou, který přepíše vlastní příběh. V prostředí, kde neexistují žádná omezení a kde je vše dovoleno musí zachránit svět dřív, než bude zničen. (uvedeno na Amazonu)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne